Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing OJC ROSMALEN - UNA

www.ojcrosmalen.nl
Aanstaande zondag krijgt u op Sportpark De Grote Wielen voor dezelfde prijs niet één, maar twee keer het prachtige affiche tussen OJC ROSMALEN en UNA voorgeschoteld.

Om 11.00 uur is het eerst de beurt aan de beloften van OJC ROSMALEN en UNA. Op de allerlaatste speeldag van de heenronde staat de absolute kraker in de Reserve Hoofdklasse op het programma. UNA staat na 12 wedstrijden met 31 punten op een 2e plaats. OJC ROSMALEN is met drie punten meer de trotse koploper. De winnaar van deze topper mag zich kronen met de spreekwoordelijke eer van winterkampioen. Na zondag is het overigens nog geen winterstop voor OJC 2, want een week later speelt de ploeg in de 4e ronde van de KNVB districtsbeker nog een uitwedstrijd tegen Dongen.

Na dit op papier overheerlijke voorgerecht is het vanaf 14.00 uur de beurt aan beide vlaggenschepen. UNA vinden we na 14 wedstrijden met 21 winstpunten terug op een vijfde plaats. Een plaats die aan het einde van het seizoen recht geeft op promotie naar de nieuw te vormen 2e divisie. Een doel wat UNA, net als velen, minimaal wil verwezenlijken. In de zomerstop maakte Glenn Schapendonk de overstap van OJC ROSMALEN naar UNA. Één van de misschien wel beste centrale verdedigers van de Topklasse zal zondag vast en zeker aanwezig zijn in Rosmalen, maar ontbreekt door een kijkoperatie aan de meniscus voorlopig nog eventjes in de selectie van trainer/coach Mark Schenning. OJC verloor vorige week in Echt met 3-1 van EVV. De door blessures zo geplaagde ploeg zag nummer laatst HBS ook nog eens punten pakken, waardoor het vlak voor de winterstop aan de staart van de ranglijst nog dichter naar elkaar toe is gekropen. OJC wacht voor de winterstop nog twee loodzware maar tegelijkertijd ook uitdagende wedstrijden tegen UNA en VVSB. In de huidige situatie is ieder punt er eentje....en ook al schiet je met één punt nooit zo heel veel op...ieder punt moet je momenteel koesteren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven