Nieuwsarchief

Filter overzicht

Derby OJC 1 van toen vs. OJC1 van nu

www.ojcrosmalen.nl
Komend weekend (zaterdag 13 en zondag 14 juni) staat in het teken van 'OJC 105 jaar' en de voorzitterswissel. En wat is er nou leuker om tijdens zo’n weekend het 1e van nu tegen het 1e van toen te zien voetballen? Precies. Daarom geven de heren op zaterdag 13 juni acte de présence. Aftrap op het hoofdveld om 16.15 uur. Komt allen kijken!

Op de vraag aan oud-spelers (veelal vedettes!) of zij een wedstrijd zouden willen spelen ter eren van de scheidend voorzitter Wim Trugg was het volmondige antwoord: “jazeker! En het is bovendien gezellig!”. Nick Scheepens, leider van het eerste elftal, zocht in de administratie naar alle eerste elftal-spelers in de voorzittersperiode van Wim en nodigde hen uit voor een potje 'herinneringen ophalen'.

Roemruchte namen uit het OJC-verleden als Bobby Schoonens, Marcel van Veldhoven, Arda Havar, Theo van Geffen en Fred van Schaik zullen zaterdag weer het strijdtoneel betreden. De kicksen uit het vet en het veld op! De oud-spelers zullen op het hoofdveld een wedstrijd spelen tegen het huidige eerste elftal. Die begint om 16.15 uur.

Wilt u deze sterren nog eens zien schitteren? Dan bent u van harte uitgenodigd op ons sportpark aan het Laaghemaal!








 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven