Nieuwsarchief

Filter overzicht

Rudy Lee stopt na seizoen als trainer OJC VR1

www.ojcrosmalen.nl
Na een uitvoerige evaluatie hebben Rudy Lee, trainer van Vrouwen 1, en de commissie Technische Zaken in onderling overleg besloten om de aflopende verbintenis niet te verlengen. Na twee en half jaar is Rudy toe aan een nieuwe uitdaging. Gezien zijn uitstekende staat van dienst gaat OJC ROSMALEN de komende weken kijken of de nieuwe uitdaging van Rudy mogelijk intern ligt.

Halverwege het seizoen 2013-2014 is hij als opvolger van Herman Bruinenberg aangetreden bij VR1. Op dat moment bevond het vrouwenvoetbal binnen OJC ROSMALEN zich in onrustig vaarwater. Met Rudy's werkwijze heeft hij voor stabiliteit en rust bij de drie - inmiddels vier - vrouwenteams gezorgd. Als bonus handhaafde VR1 zich onder zijn leiding via de nacompetitie in de tweede klasse. In zijn eerste volledige seizoen heeft hij van VR1 een stabiele tweedeklasser gemaakt. Dit seizoen is het team in de voor hen nieuwe competitie - 2e klasse G - uitstekend gestart. 

Halverwege de competitie neemt OJC ROSMALEN VR1 een vierde plaats in. Hiermee voldoet het team aan de uitgesproken doelstelling, namelijk zolang mogelijk meedoen om de eerste plaats en eventueel promotie - rechtstreeks of via de nacompetitie - naar de eerste klasse. Rudy Lee en de speelsters hebben deze week samen uitgesproken om de samenwerking in stijl af te sluiten door hun uiterste best te gaan doen om bovenstaande doelstelling te realiseren en tevens de districtsbeker te winnen.

Vacature
Technische Zaken gaat de komende weken op zoek naar een vervang(st)er voor Rudy Lee. Eventuele kandidaten voor de functie van hoofdtrainer van VR1 kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 22 januari melden bij Kees-Michel Heemskerk, het technisch clusterhoofd vrouwenvoetbal van OJC ROSMALEN. Hij is bereikbaar op het e-mailadres kmheemskerk@gmail.com. Eventuele vragen over de vacature kunnen ook aan hem worden gesteld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven