Nieuwsarchief

Filter overzicht

​Nieuwe trainingsgoaltjes voor veld 1, 3, 4, 5 en 6

www.ojcrosmalen.nl
Vanaf vandaag zijn er in totaal 24 nieuwe trainingsgoaltjes beschikbaar voor de velden 1, 3, 4, 5 en 6. Op de goals staat vermeld voor welke velden ze bestemd zijn. Er is echter één uitzondering en dat zijn de goals met label 'veld 5'. Die mogen ook gebruikt worden op veld 6. Voor de rest is het de bedoeling dat de goals alleen op het veld gebruikt worden waarvoor zij gelabeld zijn.

Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig met de goals wordt omgegaan, zodat iedereen er lang plezier van kan hebben. Dat betekent dat je voor de training de goals het veld op tilt en na de training de goals weer terugzet op de daarvoor bestemde plek. Doe dit samen met je team en zie er als trainer op toe dat dit zorgvuldig uitgevoerd wordt!

Mocht de trainer van het volgende team aan jou vragen of je de goals wil laten staan, dan is dit uiteraard geen enkel probleem. Wel willen wij jou vragen om die trainers er dan op te attenderen dat hij/zij verantwoordelijk is voor het terugzetten van de goals in de daarvoor bestemde vakken. 

De goals staan op de volgende plekken (en moeten daar ook weer teruggezet worden):
  • Veld 1: naast de kleine staantribune, tegen de muur van de 'vrouwenvleugel'.
  • Veld 5 en 6: bij de spelersingang van het hoofdveld, vanaf de parkeerplaats gezien achter het clubgebouw.
  • Veld 3 en 4: achter de doelen, tegen de ballenvangers.

Namens OJC ROSMALEN willen wij iedereen die gebruik gaat maken van deze goals heel veel plezier wensen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven