Nieuwsarchief

Filter overzicht

Alle afgelastingen vermeld op onze website

www.ojcrosmalen.nl
Voortaan zullen álle afgelastingen van duels, met uitzondering van die op zondag, vermeld worden op de hoofdpagina van onze website. Zodra de mensen van ons wedstrijdsecretariaat op de hoogte zijn van het niet doorgaan van een wedstrijd, uit of thuis, zullen zij deze afgelasting bovenaan de site laten verschijnen.

Met de komst van de nieuwe website beschikken we over meer en meer (digitale) mogelijkheden, die we graag gefaseerd willen gaan inzetten. Het vermelden van alle afgelastingen, ook de geschrapte uitwedstrijden die aan ons wedstrijdsecretariaat zijn doorgegeven, zal vanaf komende zaterdag ingaan. Leiders worden dus niet meer persoonlijk gebeld.

Voor de zondagwedstrijden geldt vooralsnog de oude manier van werken. Indien het bekend wordt dat een wedstrijd niet kan doorgaan, worden daar waar mogelijk de leiders daarover geïnformeerd.

Let op: het kan voorkomen dat ook ons wedstrijdsecretariaat niet op de hoogte is gesteld van een afgelasting van een uitwedstrijd. Kijk daarom bij twijfel altijd naar de website van de vereniging waar je speelt en bel daarna die club en/of naar onze bestuurskamer: 073-5223102.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven