Nieuwsarchief

Filter overzicht

OJC bindt spelers en strikt goalgetter

www.ojcrosmalen.nl
Nadat eerder dertien spelers hun ja-woord gaven aan een langer verblijf bij OJC ROSMALEN, heeft Technische Zaken meer voetballers van de huidige groep weten te binden én de eerste nieuwe aanwinst voor volgend seizoen vastgelegd. Goalgetter Elvin Hardeveld (foto) speelt komend seizoen in het Rosmalense rood-zwart.

Hardeveld, die gisteren zijn dertigste verjaardag vierde, is momenteel voor het vierde jaar actief bij het Opheusdense DFS. Hij was dit seizoen al 20 keer trefzeker voor de zaterdag eersteklasser. Vorig jaar kende hij een minder seizoen, maar de twee jaargangen daarvoor tekende hij voor in totaal 54 treffers. De voormalig jeugdspeler van PSV voetbalde eerder bij LRC, Geinoord en IJFC, waar hij met 22 doelpunten eveneens tot topscorer van de 2e klasse werd gekroond. Hardeveld is woonachtig in Nieuwegein.

Blijven en gaan
Inmiddels is duidelijk dat - net als de dertien namen die eerder bekend werden gemaakt - ook Melvin van Gestel en Randy van Heijnsbergen komend seizoen het shirt van OJC ROSMALEN verdedigen. Verder heeft Kay Huijgens aangegeven dat hij deze zomer, na veertien jaar OJC, vertrekt naar onze competitiegenoot TEC. Mike Scholten gaat eveneens op zoek naar een nieuwe club. Wij wensen beide spelers veel geluk in hun verdere voetbalcarrière.

De selectie voor volgend seizoen begint vorm te krijgen en ziet er vooralsnog als volgt uit:
  1. Koen van Boxtel
  2. Bas Peters
  3. Kevin van Zijl
  4. Frank van Mosselveld
  5. Daan Schreuders
  6. Jesse Dibbets
  7. Jaouad Chraou
  8. Joey Lokasi
  9. Tom Wijkmans
  10. René Geerts
  11. Jelle Scholts
  12. Guus Habraken
  13. Diego Meerveld
  14. Melvin van Gestel
  15. Randy van Heijnsbergen
  16. Elvin Hardeveld

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven