Nieuwsarchief

Filter overzicht

OJC-familie geschokt door overlijden Tim

www.ojcrosmalen.nl
De Rosmalense gemeenschap, en de OJC-familie in het bijzonder, werd zondag opgeschrikt door een tragisch ongeluk dat in de voorgaande nacht had plaatsgevonden. De 17-jarige Tim van der Plas, speler van OJC ROSMALEN A2, was om het leven gekomen en dat kwam de vereniging binnen als een grote schok.

Tim en zijn familie zijn al vele jaren nauw betrokken bij OJC ROSMALEN. Vader Peter is al sinds zijn kinderjaren voetballend lid, nog altijd actief in het 7e elftal, en maakt zich als vrijwilliger verdienstelijk als bestuurslid Accommodatie. Moeder Wendy raakte via haar man en zoon eveneens besmet met het OJC-bloed en is alweer enige jaren actief als bestuurslid Sport en Samenwerking.

Zelf speelde Tim al vanaf de F’jes bij onze club en dat deed hij zeer verdienstelijk. Hij voetbalde in alle selectie-elftallen en stapte afgelopen zomer over van de B1 naar de A2. Ook daar manifesteerde hij zich wekelijks zoals we hem zullen herinneren: als een gevaarlijke linkspoot, die met zijn snelheid menig tegenstander voorbij vloog aan zijn favoriete flank. Vorige week scoorde hij nog op prachtige wijze en zaterdag werd tot grote vreugde van het hele team de koppositie verstevigd. Zijn teamgenoten gaan, zo hebben zij laten weten, tot het laatste moment strijden - "zoals Timba dat altijd deed" - om voor hem het kampioenschap binnen te halen.

Nadere details over het afscheid van Tim volgen, zodra die bekend zijn, op deze plek.

Condoleance
In overleg met de nabestaanden heeft OJC ROSMALEN een condoleanceregister geopend. Wilt u een condoleance plaatsen voor het overlijden van Tim? Klik dan hier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven