Nieuwsarchief

Filter overzicht

Selectie voor volgend seizoen krijgt vorm

www.ojcrosmalen.nl
De spelersgroep van ons eerste elftal voor seizoen 2016-2017 begint meer en meer vorm te krijgen. De afgelopen weken werd met een viertal spelers overeenstemming bereikt over een langer verblijf bij onze vereniging. Daarnaast verzekerde OJC ROSMALEN zich van de voetbaldiensten van een nieuwe aanwinst. Drie spelers gaan hun geluk elders zoeken.

Zie ook:
10-02-2016:  OJC bindt spelers en strikt goalgetter
04-02-2016:  OJC legt stevige basis voor het nieuwe seizoen

Nadat eerder al vijftien selectiespelers van de huidige groep aangaven te blijven, hebben ook Paul van den Elzen, Tsvetelin Tonev en Furkan Alakmak voor volgend seizoen hun jawoord gegeven aan OJC. Daarnaast zijn wij trots dat na Diego Meerveld ook Ritchie van Ooijen de stap vanuit het tweede elftal naar de A-selectie gaat maken.

Nieuw in de OJC-gelederen is Sam van Doremalen. De bijna 24-jarige centrale verdediger speelt momenteel bij Real Lunet en was daarvoor, ondanks zijn jonge leeftijd, jarenlang een van de sterkhouders van BVV. "Ik ben blij dat de invulling van de nieuwe selectie zo vordert. We gaan beschikken over een sterke selectie, met eigen gezichten en een mooie aanvulling in de persoon van Sam. Die maakte op ons een enorm gedreven indruk", zegt de aanstaand OJC-trainer David Vecht.

Jeroen van Schoonhoven en Erik van Beekveld gaan OJC ROSMALEN na heel wat (succesvolle) jaren verlaten. Wij wensen hen alle succes bij hun nieuwe clubs, respectievelijk DESO en Nivo Sparta. Het verblijf van Jelle Schijvenaars op De Groote Wielen blijft beperkt tot enkele maanden. De spits komt niet voor in de toekomstplannen van ons technisch kader.

De voorlopige selectie voor het nieuwe seizoen is momenteel als volgt:
  1. Koen van Boxtel (k)
  2. Bas Peters
  3. Kevin van Zijl
  4. Frank van Mosselveld
  5. Daan Schreuders
  6. Jesse Dibbets
  7. Jaouad Chraou
  8. Joey Lokasi
  9. Tom Wijkmans
  10. René Geerts
  11. Jelle Scholts
  12. Guus Habraken
  13. Diego Meerveld
  14. Melvin van Gestel
  15. Randy van Heijnsbergen
  16. Elvin Hardeveld
  17. Ritchie van Ooijen
  18. Paul van den Elzen (k)
  19. Tsvetelin Tonev
  20. Furkan Alakmak
  21. Sam van Doremalen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven