Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing Magreb'90 - OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
Aanstaande zaterdag staat om 16.00 uur in Utrecht de kelderkraker tussen Magreb'90 en OJC ROSMALEN op het programma. Beide ploegen maakten afgelopen zondag een einde aan een negatieve reeks van nederlagen. OJC ROSMALEN speelde op eigen veld gelijk tegen HBS. Magreb'90 boekte op zijn beurt een spectaculaire zege op bezoek bij Koninklijke HFC. De Utrechters spelen zich bij een nieuwe 3-punter min of meer veilig... terwijl OJC bij een zege de rode lantaarn overdraagt aan Sneek.

Moussa Kalisse was met zijn fantastische doelpunt afgelopen zondag de gevierde man bij Magreb'90. De voormalig prof schonk zijn ploeg vier minuten voor tijd met een (halve) omhaal de luid bejubelde zege. De Utrechters kregen daarmee de verdiende beloning voor een uitstekende wedstrijd tegen de nummer drie van de Topklasse zondag. Kalisse was danwel de gevierde man, maar het was duidelijk de zege van het collectief. Magreb'90 gaf amper een kans weg en speelde de gehele wedstrijd vanuit een hechte organisatie.

Luidjino Hojer ontbreekt (normaal gesproken) zaterdag in de selectie van Magreb'90. Bondscoach Patrick Kluivert selecteerde de speler voor de selectie van CuraƧao, dat in het kader van de kwalificatie voor de Caribbean Cup deze week twee wedstrijden speelt tegen Barbados en de Dominicaanse Republiek.

Eerder dit seizoen eindigde het eerste onderlinge treffen tussen OJC ROSMALEN en Mageb'90 in 1-1. De Utrechters kwamen destijds via Charles Dissels al in de 2e minuut op een 0-1 voorsprong, maar zagen Tim Strijbosch in de 90e minuut uiteindelijk voor de gelijkmaker zorgen. De al eerder genoemde en geroemde Moussa Kalisse is met zes treffers de huidige clubtopscorer bij Magreb'90.

Luistertip voor de thuisblijvers onder de supporters van OJC ROSMALEN. In Radio M Sport (FM 93.1), beste regionale radio sportprogramma, live flitsen van het duel tussen Magreb'90 en OJC ROSMALEN. Al raden we iedereen toch de reis naar Utrecht aan. OJC kan alle steun goed gebruiken en ook de hartstochtelijke support van de Magreb'90-aanhang maakt het tot een feest om langs de lijn te staan. Zorg er dus voor dat u er zaterdag vanaf 16.00 uur bij bent op het sportpark aan de Tirionlaan 3 in Utrecht.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven