Nieuwsarchief

Filter overzicht

Brabant United Voetbalschool bij OJC

www.ojcrosmalen.nl
Binnenkort gaat voor de tweede keer dit seizoen de RJO Brabant United Voetbalschool van start op de velden van OJC ROSMALEN. Negen zondagochtenden worden de E- en F-spelers die zich hebben aangemeld onder handen genomen door trainers van Brabant United.

De middenbouw van de Regionale Jeugdopleiding Brabant United traint voor het 2e seizoen op de prachtige accommodatie bij OJC ROSMALEN. Beide clubs hebben de handen ineen geslagen, en zijn een samenwerking aangegaan. Zo maakt Brabant United dankbaar gebruik van de goede faciliteiten, maar worden ze ook betrokken bij de club in Rosmalen. Tijdens de herfstvakantie hebben de spelers van de middenbouw een zeer geslaagde clinic georganiseerd voor de jongste voetballers en voetbalsters bij OJC. 

Maar er is meer! Binnenkort gaat de RJO Brabant United Voetbalschool voor de tweede keer dit seizoen bij OJC van start. Een uniek project waar OJC ROSMALEN en Brabant United intensief gaan samenwerken. Opleidingsmanager Richard van der Lee: "De voetbalschool is een uniek concept, waarbij we spelers een reeks extra activiteiten aanbieden naast de reguliere trainingen, maar we ons ook gaan richten op de kaderontwikkeling bij OJC. Parallel aan de voetbalschool organiseren we twee activiteiten voor enthousiaste en ambitieuze F- en E-trainers van OJC ROSMALEN, zodat we ook een steentje kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het kader van OJC." Arnold Scholten, de andere opleidingsmanager van Brabant United, vult aan: "Een voetbalschool is een goede manier om extra te ontwikkelen en te proeven wat het is om bij Brabant United te spelen. We organiseren de voetbalschool speciaal voor de jongste jeugd, bij OJC betekent dat F- en E-pupillen. Met hen gaan we op een leuke en speelse manier hard aan de slag. Je ziet spelers in korte tijd echt vooruit gaan en dat is prachtig."

De RJO Brabant United Voetbalschool gaat van start op 24 april om 09.00 uur op sportpark De Groote Wielen. De overige trainingen worden gehouden op 15 mei, 22 mei, 29 mei, 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni en 3 juli. Elke training duurt een uur en een kwartier en wordt gegeven door trainers van Brabant United.

"De voetbalschool wordt georganiseerd zoals we bij Brabant United werken", aldus coördinator Jasper Somsen. "We trainen zoals we onze spelers trainen, met aandacht voor zowel techniek als tactiek. Aanvallen en verdedigen. Maar ook de coördinatie wordt getraind. De spelers worden op de eerste dag ook op verschillende onderdelen getest en op de laatste dag gaan we natuurlijk meten of de spelers progressie hebben geboekt. Uiteraard hoort daar ook uniformiteit bij. Alle deelnemers krijgen dan ook een volledig zomer en winter kledingpakket."

Sta jij het liefst elke dag op het trainingsveld? Wil je veel plezier maken maar ook beter worden? En wil je trainen als een prof? Kijk dan snel voor meer informatie op www.brabantunited.nl. Daar kun je je ook gelijk inschrijven voor de RJO Brabant United Voetbalschool bij OJC ROSMALEN.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven