Nieuwsarchief

Filter overzicht

Twee USA-teams met oud-OJC'er op bezoek

www.ojcrosmalen.nl
Komende donderdag komen twee teams uit de Verenigde Staten voetballen op De Groote Wielen. Peter Langens, oud-speler en -trainer van OJC ROSMALEN, woont tegenwoordig in de States en is daar actief bij Waza FC. Met twee elftallen van die club is hij nu tijdelijk terug op zijn geboortegrond.

Langens was in het verleden speler op De Hoef en trainde daar OJC B1 en het 2e en 3e elftal. Tegenwoordig is Waza FC, gevestigd in Pontiac (dertig minuten van Detroit) in de staat Michigan, zijn club. Met een delegatie junioren is de voormalig OJC'er in Nederland van 1 tot en met 10 april. Ze bezoeken wedstrijden van Borussia Mönchengladbach en Hertha BSC, Ajax B1 tegen Vitesse, Achilles'29, Telstar en PSV - Willem II. Daarnaast spelen de Waza-teams ook wedstrijden. Niet alleen tegen onze B1 en B2, maar ook tegen Brabant United, NAC en Waasland Beveren.

Maar donderdagavond 7 april zijn ze dus te gast op De Groote Wielen. Om 19.00 uur staan de Amerikanen tegenover OJC ROSMALEN B1 en B2. Toeschouwers zijn van harte welkom.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven