Nieuwsarchief

Filter overzicht

Uitnodiging RVC: op zoek naar Rosmalens DNA

Het Rosmalens Verenigingen Contact houdt op dinsdag 12 april 2016 haar halfjaarlijkse thema-avond. Alle Rosmalense verenigingen zijn van harte welkom. Ook leden van onze vereniging kunnen zich zelf aanmelden. De thema-avond vindt plaats in Manege De Roshoeve, Kruisstraat 2, 5247 RE in Rosmalen.

Op dinsdag 12 april om 19.30 uur (inloop 19.00 uur) organiseert het RVC in manege De Roshoeve een bijzondere thema-avond, waarin het DNA van verenigingen centraal staat. Hoofdgast van deze avond is Viktorien van Hulst, directeur van Theaterfestival De Boulevard. Van Hulst zal in gesprek gaan over haar festival, ambities, maar ook over de kracht van investeren in een organisatie- (of verenigings-) cultuur: de lijm die leden aan elkaar en aan een vereniging bindt. Met de focus op de beheers- en resultaatgerichte insteek, is het de vraag of we in deze tijd wel genoeg investeren in de cultuurdragers binnen onze verenigingen? Hoe binden we vrijwilligers, zorgen we dat zij onze verenigingen kracht geven en hoe kunnen we daarin investeren? Deze avond stelt vragen en met elkaar geven we de antwoorden.

Voor de avond geldt dat het interactief is, dus iedereen in de zaal kan meepraten en vragen stellen. Onder genot van een drankje wordt vanaf 21.30 uur voldoende tijd ingeruimd voor een informele nazit, waarin ontmoeten centraal staat. De avond duurt tot 22.00 uur. Besturen of leden die de avond graag willen bijwonen, zijn na aanmelding van harte welkom. U kunt mailen naar info@rvcrosmalen.nl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven