Nieuwsarchief

Filter overzicht

Raymond Verheijen 12 mei alsnog bij OJC

www.ojcrosmalen.nl
Nadat hij op de geplande avond helaas moest passen wegens een zware oogonsteking, komt Raymond Verheijen op donderdag 12 mei alsnog naar OJC ROSMALEN. Voor alle geïnteresseerde (jeugd)trainers zal hij, tijdens een avond met een hapje en drankje, een boeiende presentatie geven. Aan hen het verzoek om zich opnieuw op te geven bij de clustercoördinator.

De Business Club van OJC stelt elk seizoen een bedrag beschikbaar aan een goed doel; in de afgelopen jaren o.a. De Hospice Rosmalen en de SJV Rosmalen. Dit seizoen is er voor gekozen om het nog dichter bij huis te zoeken en een deel van de vrijwilligers van OJC een passende activiteit aan te bieden. Om die reden zijn al onze trainers (van oud tot jong en hoog tot laag) die iedere week vrijwilliger op de velden staan van harte uitgenodigd voor een interessante avond met gastspreker Raymond Verheijen (voor meer info zie onder).
 
De presentatie zal, gewoon in ons clubgebouw, gehouden worden op donderdag 12 mei vanaf 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 en voor een natje en een droogje wordt tevens gezorgd.
 

 
Wie is Raymond Verheijen?
Raymond Verheijen schreef een boek met de titel ‘compleet Handboek van Conditioning voor Voetbal’. Hij is lid geweest van de technische staf van de nationale teams op drie WK’s en drie EK’s, met Nederland, Zuid-Korea en Rusland, die allen werden gecoacht door Guus Hiddink.
Verheijen heeft ook gewerkt met een aantal Europese clubs, zoals Barcelona, Zenit Sint-Petersburg, Chelsea, Manchester City en het Australische team Brisbane Roar. Hij is ook onder andere persoonlijk fitness coach geweest van Craig Bellamy en adviseerde Bayern München over de fitheid van Arjen Robben.
Raymond Verheijen staat bekend als een kritische maar betrokken trainer en is in staat om in een bevlogen betoog ons als OJC deelgenoot te maken van zijn visie op trainingsmethoden en periodiseren!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven