Nieuwsarchief

Filter overzicht

Actie: OJC-trainingspak voor jou en je team!

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN hecht veel waarde aan uniformiteit in de uitstraling van onze vereniging. Een trainingspak is een van de middelen om dit te bewerkstelligen. Daarom kunnen wij, in samenwerking met Brabant Sports en Nike, een mooie aanbieding doen voor een OJC-trainingspak (inclusief clublogo).

Het trainingspak, zoals afgebeeld, kan per maatvoering besteld worden tegen drie verschillende prijzen, afhankelijk van het aantal trainingspakken en eventuele sponsorbijdrage.

Junior trainingspak:
o   Bij individuele bestelling: € 40,= / stuk
o   Bij teambestelling: € 35,= / stuk (indien bestelling voor het gehele team in één keer)
o   Bij teambestelling incl. € 200,=* sponsorbijdrage: € 30,= / stuk (indien bestelling voor het gehele team in één keer) 

Senior trainingspak:
o   Bij individuele bestelling: € 45,= / stuk
o   Bij teambestelling: € 40,= / stuk (indien bestelling voor het gehele team in één keer)
o   Bij teambestelling incl. € 200,=* sponsorbijdrage: € 35,= / stuk (indien bestelling voor het gehele team in één keer) 

*Voor de sponsorbijdrage dient het team zelf te zorgen. OJC verzorgt de bedrukking van de sponsoruiting op het trainingspak. 

Deze aanbiedingsprijs is geldig t/m 15 september 2016.
Voor bestellingen gelieve contact op te nemen met Peter Vos (06-50646486 / jeanne.peter@hotmail.com).

Neem het initiatief binnen je team om er komend seizoen niet alleen met jouw team, maar met zoveel mogelijk teams binnen OJC er uniform bij te lopen. Een prachtig visitekaartje voor onze vereniging!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven