Nieuwsarchief

Filter overzicht

Word lid van de Club van 100

www.ojcrosmalen.nl
In het verleden bestond er binnen OJC een Club van 50. Vanaf 1 januari zijn we vol goede moed gestart met de oprichting van de Club van 100. Inmiddels is er ook een commissie in het leven geroepen die zich bezig gaat houden met werving van nieuwe leden en de communicatie naar de leden.

Hoe werkt het?
Via het lidmaatschap van €100,- per jaar heb je de mogelijkheid om mee te stemmen over de besteding van de opbrengst van de Club van 100. Uitgangspunt is dat de besteding ten goede moet komen aan de hele vereniging. 1 keer per jaar organiseren wij een gezellige avond waarop er door de leden wordt gestemd over de ingebrachte ideeën. Op dit moment denken we bijvoorbeeld aan:
- Dug-outs voor veld 6
- Banken voor veld 8 en 9
- Welkomstbord bij de entree van het parkeerterrein
- Een buitenklok

Hoe kun je lid worden?
Inmiddels heeft de Club van 100 zo'n 25 leden. Daarnaast zijn er reeds een aantal toezeggingen gedaan, dus we verwachten op korte termijn weer verder te groeien qua ledenaantal. Als je nog geen lid bent kun je het formulier downloaden op de website of een mail sturen naar clubvan100@ojcrosmalen.nl!

Ledenavond
De mensen die al lid zijn van de Club van 100 kunnen het al in de agenda noteren: vrijdag 25 november is onze eerste Club van 100 avond! Op deze avond zullen we, onder het genot van een drankje, gaan stemmen op de ideeën voor de besteding van het lidmaatschapsgeld. Deze ideeën worden aangedragen door de leden en goedgekeurd door het bestuur.

Promotie
Als het goed is heb je al verschillende uitingen van de Club van 100 voorbij zien komen. Er hangt een bord op het hoofdveld en op veld 5 en ook op de narrow-casting schermen komt het regelmatig voorbij. Uiteraard is er ook op de website aandacht voor dit initiatief en is onze informatie rechtstreeks te bereiken via www.ojcrosmalen.nl/clubvan100.

Communicatie
Via het e-mailadres clubvan100@ojcrosmalen.nl zullen wij communiceren naar de leden en ook vragen beantwoorden als die er mochten zijn.

Met sportieve groet,

Commissie Club van 100
Jan van Beekveld
Ingrid Corten
John den Houter
Wim Trugg


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven