Nieuwsarchief

Filter overzicht

Kicks n Sticks voor jongste leden OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
Bij OJC ROSMALEN kunnen kinderen vanaf 2 jaar al lid worden en genieten van een goed doordacht leer- en speelprogramma. 5-jarige kinderen stromen door in de miniteams. Daarnaast is er nu ook het unieke Kicks & Sticks-programma, dat speciaal is ontwikkeld voor de 2- tot 4-jarige kinderen, die samen met de ouders/verzorgers de eerste voetbalstapjes maken. De kinderen voelen zich in deze situatie extra veilig en gaan zich daardoor beter ontwikkelen. Ook is het een geweldig stukje quality-time met je kind!

OJC ROSMALEN Kicks n Sticks is een educatief concept, waarbij kinderen van 2 t/m 5 jaar op een gestructureerde manier kennis maken met sport en spel. Maar er wordt ook spelenderwijs gewerkt aan onderwijskundige doelen. Onder deskundige begeleiding, in een gezellig groepje en in een veilige gymzaal. De eerste jaren met papa of mama erbij en vanaf een jaar of 4 zelfstandig. Het Kicks-programma is voor de 4- en 5-jarige kinderen en is al meer op voetbal gericht.

De lesprogramma’s, vol sport en spel, zijn zo geschreven dat ook onderwijskundige doelen geïntegreerd zijn in het lesprogramma en sluiten perfect aan op de ontwikkeling van je kind. We maken gebruik van muziek en leuke, uitdagende spelmaterialen. Zo leert je kind op een speelse manier en zonder prestatiedruk de bewegingen en technieken aan die op latere leeftijd belangrijk zijn bij zijn of haar favoriete sport. Maar zal ook bij het kind de nodige sociaal-emotionele en cognitieve vaardigheden ontwikkelen die aansluiten bij school.

Kosten
Een lidmaatschap kost 145 euro per seizoen, plus 30 euro inschrijfgeld. Daarvoor krijg je een OJC ROSMALEN Kicks n Sticks-shirt en 18 trainingen (verdeeld over 2 blokken van 9 trainingen) gedurende het gehele seizoen, plus een hele leuke slotdag aan het einde van het seizoen op het OJC-terrein.

Ben je geïnteresseerd? Bezoek dan snel de site www.kicksnsticks.eu/ojcrosmalen en meld je aan voor een gratis proefles. Wees er snel bij want er is een maximum van 12 kinderen per groepje!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven