Nieuwsarchief

Filter overzicht

Kleding jeugdteams ophalen op 20 augustus

www.ojcrosmalen.nl
In de afgelopen weken heeft de kledingcommissie de tassen voor alle teams weer op orde gebracht. Ze zijn inmiddels gereed voor uitgifte. Op zaterdag 20 augustus kan de begeleiding van de jeugdteams de kleding en materialen ophalen conform het volgende tijdschema.

  • 9.00-10.00 uur: F-teams
  • 10.00-11.00 uur: E-teams + Meisjes E en F
  • 11.00-12.00 uur: D-teams + Meisjes D
  • 12.00-13.00 uur: C-teams + Meisjes C
  • 13.00-14.00 uur: A- en B-teams + Meisjes A en B + Vrouwen 1-2-3-4
Iedere tas is voorzien van een complete set (shirt, broek en sokken) voor iedere speler. Daar waar teams nieuwe shirts krijgen, kan het zijn dat deze een korte mouw hebben. Deze tas is dan tevens gevuld met ondershirts (lange mouw) voor die spelers die graag met een lange mouw spelen.

Voor de teams tot en met de E (JO11) behoudt de speler deze set gedurende het seizoen en zorgt de begeleiding er voor dat deze weer compleet ingeleverd wordt aan het einde van het seizoen.
Voor de teams vanaf de D (JO13), dienen de shirts wekelijks (NIET binnenste-buiten) ingeleverd te worden bij de wasruimte. De broeken/sokken behouden de spelers zelf gedurende het seizoen. Ook hier geldt dat de begeleiding er voor zorgt dat deze weer compleet ingeleverd wordt aan het einde van het seizoen. Het is derhalve niet de bedoeling dat in deze kleding wordt getraind.

Tevens is er voor ieder team een set van bidons beschikbaar welke in beheer worden gegeven aan de begeleiding voor de duur van het seizoen. Ook deze dienen aan het einde van het seizoen weer ingeleverd te worden.

Kan er op zaterdag 20 augustus geen vertegenwoordiger langskomen, dan is er nog een mogelijkheid om de spullen op te halen op dinsdag 23 augustus van 19.00 tot 20.30 uur. We gaan er van uit dat er, ondanks de vakantie, van ieder team wel een trainer of leider in de gelegenheid moet zijn om e.e.a. op een van beide dagen op te halen. Alvast veel voetbalplezier gewenst in het komende seizoen!

Kledingcommissie OJC ROSMALEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven