Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing HSC'21 - OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN mag zich zondag tegen HSC'21 gaan proberen te herstellen van de midweekse uitschakeling in het KNVB bekertoernooi. Ook de tegenstander werd met een flinke nederlaag uitgeschakeld.

In Haaksbergen treft OJC de nummer 16 in de stand van de 3e divisie. HSC'21 sprokkelde in de eerste zes wedstrijden vier winstpunten bij elkaar. Het begon het seizoen met een trio nederlagen. Op speeldag vier was de opluchting des te groter toen de ploeg op eigen veld van USV Hercules won. De fundering voor meer punten was daarmee gelegd en na een nederlaag in en tegen Dongen, mocht HSC'21 vorige week opnieuw één punt bijschrijven aan het totaal. In Haaksbergen was echter niemand tevreden met dat ene punt, want HSC'21 stond twintig minuten voor tijd nog op een zeker lijkende 3-0 voorsprong tegen Jong De Graafschap. De ploeg van trainer Eddy Boerhof stapte door het uiteindelijke 3-3 gelijkspel echter niet met een hernieuwde driepunter, maar met woede en teleurstelling van het veld.

OJC ROSMALEN en HSC'21 troffen elkaar tot op heden vier keer in competitieverband. De club uit Haaksbergen won drie ontmoetingen en één keer werd het gelijk. Dat gelijkspel dateert van 23 november 2014, toen het onderlinge duel in Rosmalen in 1-1 eindigde. Daarna volgden dus drie nederlagen op rij voor OJC ROSMALEN tegen HSC'21. OJC heeft aanstaande zondag in Haaksbergen dus een perfecte gelegenheid om de kater van woensdagavond weg te spoelen en direct ook af te rekenen met de nietszeggende resultaten tegen HSC'21 uit het verleden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven