Nieuwsarchief

Filter overzicht

Extra ALV op dinsdag 6 juni

www.ojcrosmalen.nl
Het bestuur van OJC ROSMALEN nodigt alle leden en vrijwilligers van onze vereniging uit voor een extra ledenvergadering op dinsdag 6 juni 2017. De vergadering begint om 20:30 uur in de kantine van ons voetbalcomplex.

Enig agendapunt voor de vergadering is het voorstel voor collectieve aanschaf van trainings/presentatiepakken voor alle leden. Tijdens deze vergadering zullen wij u het volgende voorstel voorleggen waarna stemming plaats zal vinden:

 

Met Brandsfit heeft OJC ROSMALEN een nieuwe leverancier, die met ingang van het komende voetbalseizoen wedstrijdkleding van Patrick gaat leveren. Daarbij ontstaat de unieke mogelijkheid om ook andere voetbalkleding aan te schaffen.

 

Het voorstel is om de pakken voor alle leden aan te schaffen. Dit levert een aantal voordelen op voor zowel de leden als de vereniging.

 

De beoogde uniformiteit, eenieder in hetzelfde presentatiepak naar de wedstrijd en training te laten komen, wordt hiermee gerealiseerd. Nog een stap verder in eenduidige uitstraling van onze vereniging. Voor de jeugd betekent dit dat zij ieder jaar in een nieuw presentatiepak worden gestoken tegen een vergoeding van €2,= per maand. Voor de senioren zal dit om de twee jaar zijn tegen een vergoeding van €1,= per maand. Uiteraard kunnen eerder aangeschafte trainingspakken tijdens trainingen gedragen worden.

 

Agenda ALV, 6 juni 2017:

 

1. Opening / mededelingen
2. Voorstel collectieve aanschaf presentatiepakken
3. Rondvraag en sluiting

Namens het bestuur,
William Fabrie, secretaris

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven