Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voetbalkamp bij OJC ROSMALEN bijna vol

Het ProCamp voetbalkamp met thuis slapen op de velden van OJC Rosmalen vult zich goed. Het voetbalkamp in juli is helemaal volgeboekt, maar voor de kampen in augustus zijn nog vrije plekken. Maar wacht niet te lang met inschrijven als uw kind mee wil doen aan deze geweldige week voetbal en plezier in de schoolvakantie! 

Jongens en meisjes die vorig jaar hebben deelgenomen weten hoe gaaf deze 5 dagen zijn. Veel voetbal, verrassende animatie, vriendjes en vriendinnetjes en heel veel plezier maken. Een leukere vakantie is bijna niet denkbaar. Kijk snel voor beschikbaarheid en informatie op:http://procamp.nl/voetbaldagen-rosmalen.php

Meer dan alleen voetbal
Bij ProCamp doe je meer dan alleen maar grote sprongen maken in je techniek. De trainersstaf bestaat uit professionele trainers en naast het voetballen worden vet gave dingen ondernomen met een animatieteam. Het moet voor iedereen een onvergetelijke week worden, want met je voetbalvrienden een week lekker voetballen is super gaaf voor elk kind van 7-13 jaar. Daarnaast doen bekende profvoetballers en scheidsrechters mee aan een heel bijzondere voetbalquiz waar prachtige prijzen mee te winnen zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven