Nieuwsarchief

Filter overzicht

Sinterklaas op bezoek bij OJC, ben jij erbij?!

www.ojcrosmalen.nl
Komende zaterdag komt de Sint met zijn Pieten weer aan in Nederland. Dat betekent dat het niet lang meer duurt voordat ze ook in Rosmalen zullen aankomen. Het Sinterklaasfeest bij OJC ROSMALEN is gepland op vrijdag 18 november 2016. Meld je snel aan met je team!

Het bezoek wordt opgesplitst in drie tijden:
  • 14:30 tot 15:30 uur: alle 2-, 3- en 4-jarigen (peuters en kleuters).
  • 16:00 tot 17:30 uur: alle 5-jarigen en van de 6-jarigen de teams: AC Milan, Arsenal, Aston Villa, Atletico Madrid, Barcelona, Celtic, Chelsea en Dortmund.
  • 18:30 tot 20:00 uur: alle 7-jarigen incl. de F-teams met 7-jarigen, JO9-11 (meisjesteam) en de overige 6-jarigen teams: Inter Milan, Juventus, Manchester United en Porto.
In verband met het programma en ruimte kan maar maximaal één leider/ouder per team aanwezig zijn. 

Aanstaande zaterdag, 12 november, is de laatste mogelijkheid om je met je team op te geven voor het Sinterklaasfeest. Wij hopen natuurlijk zo veel mogelijk kleine OJC'ertjes te mogen verwelkomen!

Om het bezoek van de Sint tot een groot succes te maken, willen we van jullie een aantal gegevens weten. Je kunt onderstaande antwoorden per mail doorsturen naar evenementen@ojcrosmalen.nl

Teamnaam: ………………………………
Naam leider: ………………………………
E-mail leider: ………………………………
Namen spelers: ………………………………
Anekdote over het team/speler(ster): ………………………………

Graag tot volgende week vrijdag 18 november en vergeet je team niet nog snel even op te geven voor deze gezellige middag/avond!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven