Nieuwsarchief

Filter overzicht

Volg OJC vanaf nu ook op Snapchat

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN is vanaf nu ook te volgen via Snapchat. Het is na Twitter en Facebook het derde gratis socialmediakanaal waar onze club op te volgen is. Via Snapchat geeft OJC je leuke kijkjes achter de schermen. Het account is te volgen via 'ojcrosmalen'.

Over Snapchat 
Snapchat is een toepassing voor het delen van foto's en video's die gebruikt kan worden op smartphones met iOS of Android. De toepassing is het snelst groeiende socialmediakanaal onder jongeren tussen de 12 en 19 jaar. Het bijzondere van de toepassing is dat de doorgezonden media slechts tijdelijk zichtbaar zijn bij de ontvangers, dit gaat van één tot tien seconden. Daarna verdwijnen de bestanden van de servers van Snapchat. De berichten, zogenaamde Snaps, zijn 24 uur nadat het bericht verstuurd is voor ontvangers te zien.

Zo gebruik je Snapchat
Benieuwd naar de unieke content op Snapchat? Download de app dan in de App Store of in de Google Play Store en voeg 'ojcrosmalen' toe. Je kunt ook het bijgevoegde Snapchat-icoon van OJC ROSMALEN scannen. Nog niet bekend met Snapchat? Bekijk hier hoe je jezelf aanmeldt, hoe je contacten toevoegt en wat je er verder allemaal mee kunt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven