Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing Be Quick - OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
De die hard fan van OJC ROSMALEN moet er aanstaande zaterdagavond wat voor over hebben om zijn favorieten te kunnen zien spelen. Op liefst 224 kilometer (enkele reis) van Rosmalen staat in het Groningse Haren de uitwedstrijd tegen Be Quick 1887 op het programma.

De Groningse promovendus is bezig aan een fantastisch seizoen en is na 16 speeldagen terug te vinden op een uitstekende vierde plaats. Be Quick 1887 promoveerde het afgelopen seizoen via de nacompetitie naar de derde divisie. De Groningers leken het tweeluik met DHC al in de heenwedstrijd middels een 4-0 zege op eigen veld te beslissen, maar niets bleek minder waar. Een week later stond er in Delft dezelfde tussenstand op het bord. Het was echter Fabian Stevens die in de extra tijd zijn ploeg richting de promotie schoot. Een mooi afscheidscadeau van de speler die vertrok richting ONS Sneek.

In de derde divisie kent Be Quick 1887 tot op heden een geweldig seizoen. Na 16 competitiewedstrijden staat de teller inmiddels op 28 punten. De Groningers wonnen hun eerste vijf wedstrijden en leden pas op wedstrijddag zes het eerste puntenverlies (1-1) tegen JVC Cuijk. Vorige week ging Be Quick 1887 met 2-1 onderuit bij Dongen, maar een week eerder won de ploeg op eigen veld met dezelfde cijfers van koploper ASV Dijk.

OJC ROSMALEN en Be Quick 1887 kwamen elkaar in het verleden tweemaal eerder tegen in competitieverband. In het seizoen 2012/2013 werd OJC uitgeleend aan de Hoofdklasse C en verloor het met 1-0 in Haren, maar won het op eigen veld later dat seizoen met 2-1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven