Nieuwsarchief

Filter overzicht

Marijn en Luuk winnaars FIFA-toernooi

www.ojcrosmalen.nl
Voor de derde keer werd in de kerstvakantie het FIFA-toernooi bij OJC ROSMALEN gehouden. De interne activiteitencommissie kijkt terug op een geslaagde middag, waarin in totaal 40 koppels meededen! Marijn van Vugt en Luuk Vogel werden uiteindelijk de grote winnaars.

Helaas moest ook dit jaar het seniorentoernooi vervallen wegens te weinig animo. Wel hebben we dit keer de jeugd tussen 6 en 10 jaar mee laten spelen en zij waren echt niet minder fanatiek dan hun oudere spelers, zo lieten ze zien! Om 14.15 uur startten we met twee leeftijdsgroepen. Met 17 teams in de groep van 6-10 jaar en 23 teams in de groep boven de 10 jaar was het een drukke middag.

Iedereen moest veel poulewedstrijden spelen om tot de kwartfinales te komen. Iedere wedstrijd zie je spelers weer hun tactiek aanpassen, in de hoop de tegenstander te slim af te zijn, maar dat lukt op het veld niet altijd, dus ook binnen achter het scherm niet. Niettemin waren er mooie wedstrijden op het scherpst van de snede te zien, met als resultaat het nemen van strafschoppen om de winnaar aan te kunnen wijzen. Rond de klok van 19.00 uur mochten Marijn van Vugt en Luuk Vogels gefeliciteerd worden. Zij zullen zich over enkele maanden gaan meten met de overige winnaars uit de regio. Die wedstrijden worden gespeeld in het PSV-stadion, de datum wordt nog bekendgemaakt.
05-01-2017

FIFA-toernooi

www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven