Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing OJC ROSMALEN - Quick'20

www.ojcrosmalen.nl
Zondag speelt OJC ROSMALEN 1 de eerste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2017. Op sportpark De Groote Wielen is Quick ’20 de tegenstander. Eerder dit seizoen ging OJC in Oldenzaal met 5-2 onderuit tegen de ploeg van voormalig FC Den Bosch-speler René Nijhuis.

Koning Winter heeft de afgelopen drie weken voor een aardige scheefgroei in het aantal gespeelde wedstrijden per club in de Derde Divisie gezorgd. Zo speelden vier clubs (ASV De Dijk, Westlandia, USV Hercules en Jong Achilles'29) alle drie de geplande competitiewedstrijden sinds de winterstop, maar kwamen er ook twee (UDI'19/Beter Bed en Magreb'90) nog helemaal niet in actie dit kalenderjaar. OJC begon het voetbaljaar 2017 met een 2-1 nederlaag tegen Jong Achilles'29 en ging afgelopen zondag met 4-0 onderuit bij Westlandia. Tussentijds werd het thuisduel tegen OFC afgelast.

Quick'20 speelde slechts één competitiewedstrijd sinds de winterstop. Op zondag 22 januari ging de club in Malden met 5-2 onderuit tegen Juliana'31. Eerder dit seizoen verloor OJC met dezelfde cijfers het heenduel van Quick'20. De nederlaag van destijds in Oldenzaal was het eerste verlies van OJC ROSMALEN in de Derde Divisie. De Rosmalenaren kwamen destijds tweemaal terug van een achterstand, maar moesten uiteindelijk toch hun meerdere erkennen in de thuisploeg.

OJC ROSMALEN moet het sinds twee weken doen zonder zijn topscorer. Jaouad Chraou komt namelijk sinds afgelopen weekend officieel uit voor het Belgische KFC Houtvenne. De topscorer vertrok met de Noorderzon richting onze Zuiderburen. Je moet het uiteindelijk nooit hebben over spelers die er niet (meer) zijn, dus is het vanaf nu vooral interessant hoe OJC het gemis van zijn tot voor kort aanvalsleider op gaat vangen.

Zowel OJC ROSMALEN als Quick'20 zijn op zoek naar de eerste winstpunt(en) in het voetbaljaar 2017. Hoe je het ook wendt of keert, één van de twee is hier na zondag zeker in geslaagd... maar achteraf misschien ook wel alle twee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven