Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing JVC Cuijk - OJC ROSMALEN

Aanstaande zaterdagavond (19.00 uur) staat voor OJC ROSMALEN de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk op het programma. Het duel in Cuijk is de ontmoeting tussen de huidige nummers 10 (JVC) en zeven (OJC) in de Derde Divisie zondag. JVC Cuijk staat na 23 gespeelde competitiewedstrijden op 31 punten. OJC ROSMALEN behaalde tot op heden drie punten meer, maar had daar ook al één extra competitiewedstrijd de tijd voor.

Eerder dit seizoen eindigde het eerste duel in Rosmalen in een 0-0 eindstand. OJC had destijds met name voor rust het beste van het spel, maar doelman Bart Tinus hield JVC Cuijk met meerdere fraaie reddingen knap op de been. Na rust ontsnapte OJC ROSMALEN aan een achterstand toen een treffer van JVC Cuijk door de scheidsrechter werd afgekeurd. Ook in de tweede helft kreeg de thuisploeg nog kansen, maar de grootste was voor JVC Cuijk. Het was toen echter doelman Koen van Boxtel die zijn klasse toonde.

JVC Cuijk en OJC ROSMALEN troffen elkaar tot op heden 13 maal eerder in competitieverband. JVC won zeven keer, vijf keer werd het gelijk en slechts één keer wist OJC ROSMALEN te winnen. De laatste drie ontmoetingen in Cuijk eindigden telkens in een 2-1 zege voor de thuisploeg. OJC won voor het laatst van JVC Cuijk op 10 februari 2008.

OJC ROSMALEN won afgelopen zaterdag met 2-1 van EVV. JVC Cuijk mocht een dag later drie punten bijschrijven na een zege in Malden op Juliana ’31. Aan beide ploegen om die zege een mooi vervolg te geven.