Nieuwsarchief

Filter overzicht

Assistent OJC 1 en hoofdtrainer beloften

www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN is blij te kunnen melden dat de vacatures die waren ontstaan in de staffen van ons eerste en tweede elftal weer zijn ingevuld. Corné Verhoeven (links op de foto), de huidige trainer van onze beloften, schuift door naar het eerste elftal, waar hij de rechterhand van hoofdtrainer David Vecht wordt. Op zijn beurt zal John Cornelissen (rechts op de foto), momenteel assistent bij tweedeklasser RKSV Schijndel, volgend seizoen ons tweede elftal onder zijn hoede nemen.

Na het vertrek van assistent David Toxopeus, die weer als hoofdtrainer aan de slag gaat bij Geinoord, zocht OJC een nieuwe assistent voor het vlaggenschip. Die is gevonden binnen de eigen gelederen. Corné Verhoeven, die had aangegeven te stoppen bij het tweede elftal, sluit aan bij de staf van het eerste elftal. "Ik ben nu voor het tweede jaar met veel plezier trainer/coach bij OJC 2", zegt hij. "Een leuke groep, met veel jonge spelers, op een goed niveau. Met als hoogtepunten het kampioenschap vorig jaar, maar zeker ook de spelers die dit en vorig jaar de stap naar OJC 1 hebben gemaakt. Ik ben blij met de kans die ik krijg om volgend jaar zelf als assistent bij OJC 1 aan de slag te gaan. Een mooie, nieuwe uitdaging waar ik erg veel zin in heb."

Staf OJC 1 seizoen 2017-2018:
Hoofdtrainer: David Vecht
Co-trainer: Corné Verhoeven
Keeperstrainer: Martijn van Strien
Hersteltrainer: Indy Smits
Verzorger: Patrick Kivits
Leiders: Werner Beset en Edwin Smolders

John Cornelissen (30) vult het ontstane vacuüm bij ons beloftenteam op. De Schijndelaar, die momenteel nog bij de plaatselijke RKSV actief is als assistent van hoofdtrainer Hans Lathouwers, gaat verhuizen naar Den Bosch en volgend seizoen aan de slag met onze talentvolle spelers van het tweede elftal. John, in het bezit van een TC2-diploma, is 10 jaar jeugdtrainer geweest bij Schijndel (D1, B1, A1) en was de laatste vijf seizoenen actief bij het eerste elftal. "OJC 2 is een talentvol team binnen een ambitieuze, professioneel georganiseerde vereniging op een aansprekend niveau. Er werken veel mensen met voetbalkennis binnen de selectie en daar wil ik graag mee samenwerken. Ik zie het als een stap voorwaarts in mijn trainerscarriere. Daarnaast kijk ik er naar uit om de talentvolle spelers beter te maken en door te laten stromen naar het eerste elftal. Dit was een kans die ik met beide handen aan wilde grijpen", vertelt hij vol enthousiasme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven