Nieuwsarchief

Filter overzicht

Nieuwe kledingleverancier voor OJC

www.ojcrosmalen.nl
Het contract met onze huidige kledingleverancier loopt medio dit jaar af. Om goed inzicht te krijgen wat er op dit moment in de markt van sportkleding geleverd wordt, heeft de kledingcommissie een zogenoemde tender uitgeschreven. Na uitgebreide analyse op de vooraf vastgestelde criteria, diverse presentaties en referentiebezoeken zijn wij een 3-jarige overeenkomst aangegaan met het bedrijf Brandsfit, dat het kledingmerk Patrick levert.

Dit betekent dat alle jeugdteams met ingang van het nieuwe seizoen gaan spelen in een nieuw wedstrijdshirt, broek en sokken. De seniorentenues zullen geleidelijk worden vervangen.

De wedstrijdshirts zullen voor alle jeugdteams voorzien zijn van dezelfde landelijke sponsoren; het concept van Brandsfit. Hiermee wordt de wedstrijdoutfit voor de jeugd - eenmalig - gratis geleverd en kunnen wij zodoende de contributie voor de komende 3 jaar zo laag mogelijk houden. De besparingen op de wedstrijdkleding van de jeugd willen we inzetten om de breedtesport in meest brede zin verder te ondersteunen.

Het nieuwe shirt wordt speciaal voor OJC geproduceerd; hiermee borgen we dat eenieder voor langere tijd in ons 'eigen' OJC-shirt speelt.

Het vervangen van alle shirts bij de jeugd kan impact hebben voor een aantal doorlopende shirtsponsorcontracten. Vanuit de sponsorcommissie zal met de betreffende sponsoren contact opgenomen worden om hier een passende oplossing in te vinden.

Via de clustercoördinatoren zullen enkele teams binnen ieder cluster op zeer korte termijn benaderd worden om de nieuwe shirts te komen passen, zodat wij de juiste bestelling kunnen doen.

Voor aanvullende kleding hebben wij in overleg met Brandsfit een OJC-lijn samengesteld, die wij tijdens een inloopsessie laten zien. Daarbij kunnen tevens vragen beantwoord worden aan spelers, ouders, sponsors en ieder ander geïnteresseerde. De kledinglijn kan later via de OJC-webshop besteld worden. Mocht voor een compleet team kleding besteld willen worden, dan zal dit via de kledingcommissie gaan.  

Wij zijn erg tevreden met het bereikte resultaat en zijn er van overtuigd dat de gehele vereniging hier van gaat profiteren.


Met vriendelijke groet, 

Kledingcommissie
v.v. OJC ROSMALEN

(niet het het definitieve ontwerp, maar een indicatie van het nieuwe wedstrijdshirt)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven