Nieuwsarchief

Filter overzicht

Kampioenswedstrijd OJC ROSMALEN JO15-1

www.ojcrosmalen.nl
Wie had dit ooit gedacht na de voorbereiding en de start van de competitie. De late vakantie en enkele blessures zorgden voor een ongelukkige start van het seizoen. In de voorbereiding werd alles verloren, waardoor het bekeravontuur direct ten einde kwam. De eerste twee wedstrijden in de competitie gingen ook beide verloren. Vanaf dat moment werd het team wel steeds fitter en completer, waardoor er tot 4 maart 2017 een ongeslagen status behouden kon worden. Alleen lukte dit vriendschappelijk tegen Brabant United en NEC/FC Oss niet.

Net als de start van de competitie, was de hervatting na de winterstop niet zoals gehoopt. Tegen Sarto JO15-1 werd er thuis gelijk gespeeld en uit tegen RKDVC JO15-1 verloren. De opgebouwde voorsprong van drie punten t.o.v. SC ’t Zand JO15-1 was daarmee verspeeld. Toen braken de weken van de waarheid aan, met moeilijke tegenstanders als Roosendaal JO15-1, MOC’17 JO15-1 en Dongen JO15-1. Alle wedstrijden werden omgezet in winst, dit ging overigens niet zonder slag of stoot. Afgelopen zaterdag werd er in de derby tegen Emplina JO15-1 overtuigend met 0-3 gewonnen. In hetzelfde weekend verspeelde concurrent SC ’t Zand opnieuw punten in de Tilburgse derby tegen Sarto. De voorsprong is nu vijf punten met nog twee wedstrijden.

Het gaat dan toch echt gebeuren, OJC ROSMALEN JO15-1 kan over drie weken kampioen worden van de 3e divisie C. Op zaterdag 29 april 2017 is in Etten-Leur om 13:30 uur Unitas’30 JO15-1 de tegenstander. De onderstaande scenario’s zijn mogelijk:
  • Wint OJC, dan kan het kampioenschap gevierd worden;
  • Speelt OJC gelijk, dan zal het kampioenschap een week opgeschoven moeten worden naar 6 mei 2017 om 13:00 uur thuis tegen Haarsteeg;
  • Verliest OJC, dan zal het kampioenschap een week opgeschoven moeten worden naar 6 mei 2017 om 13:00 uur thuis tegen Haarsteeg;
  • Op het moment dat OJC gelijk speelt of verliest en SC ’t Zand opnieuw punten verspeelt, dan kan het kampioenschap ook gevierd worden.
Naast de competitie is OJC ROSMALEN JO15-1 in de race voor nog een prijs. Op dinsdag 18 april 2017 wordt in Tilburg tegen SC ’t Zand om 19:00 uur de kwartfinale van de Provincie Brabant Cup gespeeld.

Via deze weg wil OJC ROSMALEN JO15-1 supporters oproepen om zaterdag 29 april af te reizen naar Etten-Leur. Alle support is van harte welkom, dit verdienen de spelers ook. Op naar het kampioenschap!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven