Nieuwsarchief

Filter overzicht

Voorbeschouwing OJC ROSMALEN - OFC

www.ojcrosmalen.nl
Zaterdagmiddag (!) staat voor OJC ROSMALEN de inhaalwedstrijd tegen OFC Oostzaan op het programma. De competitiewedstrijd die eerder dit jaar op zondag 22 januari werd afgelast vanwege een bevroren sneeuwlaag op het Rosmalense hoofdveld.

Het duel tussen OJC en OFC is de ontmoeting tussen de nummer tien en twaalf in de Derde Divisie zondag. Beide ploegen wonnen afgelopen zondag hun uitwedstrijd met 1-2. OFC won in Uden zijn eerste wedstrijd in een trio opeenvolgende bezoekjes aan Brabant. Adnan Barakat zorgde in de absolute slotfase van de wedstrijd tegen UDI'19/Beter Bed met zijn tweede treffer van de middag voor de Oostzaanse zege. Deze zaterdag is OFC te gast in Rosmalen en aanstaande maandag mag de ploeg voor een hernieuwde inhaalwedstrijd afreizen naar Cuijk.

OJC liet afgelopen zondag in Malden twee verschillende gezichten zien. De ploeg keek na een mindere eerste helft tegen Juliana'31 tegen een 1-0 achterstand, maar herstelde zich knap na rust en mocht dankzij treffers van Elvin Hardeveld en Jelle Scholts uiteindelijk alsnog drie terechte winstpunten meenemen richting Rosmalen.

Eerder dit seizoen wist OJC met 2-3 te winnen in Oostzaan. Aan de kant van OFC zat toen nog trainer/coach Imdat Ilguy op de bank. De club besloot echter vorige week vroegtijdig afscheid te nemen van de coach die OFC naar de Derde Divisie heeft gebracht. Rinus Israël en Jan de Haze maken het seizoen af in Oostzaan en moeten de ploeg behouden voor degradatie. Iets wat na de zege in Uden van afgelopen weekend na één wedstrijd al gelukt lijkt te zijn. In een eerder stadium was al duidelijk geworden dat Yuri Rose met ingang van het komend seizoen de nieuwe trainer van OFC zal zijn.

Voor OJC ROSMALEN resteren er dit seizoen nog vijf competitiewedstrijden. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen HBS op het programma. Daarna mag de ploeg twee opeenvolgende weken richting Utrecht afreizen. Om daarna op zondag 14 mei het seizoen af te sluiten met een thuiswedstrijd tegen Be Quick 1887. Een laatste wedstrijd die in het teken zal staan van afscheid nemen van de spelers die OJC ROSMALEN na dit seizoen gaan verlaten en natuurlijk ook de traditionele uitreiking van de Zilveren Schoen en bekendmaking van het Talent van het Jaar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven