Nieuwsarchief

Filter overzicht

OJC Vrouwen 1 niet verder in de play-offs

www.ojcrosmalen.nl
Na een ongelooflijk seizoen met vele ups-and-downs is het avontuur richting de 1ste klasse voor ons Vrouwen 1 helaas voorbij. Met Maxime Welten aan het roer heeft het team een goede weerstand geboden tegen alle uitdagingen, echter was dit bij de laatste loodjes net niet genoeg.

Na een goede start, met hier en daar wat puntverlies, leek OJC VR1 al snel een goede kandidaat voor het kampioenschap. De titel was dan ook vanaf de eerste paar wedstrijden het einddoel van Trainster Maxime, Assistente Rianne Schoonhoven en Captain Marjolein Verhoeven. Helaas bleek tevens vroeg in het seizoen dat het geen gemakkelijke opgave ging worden. Naast de zure puntjes die niet werden binnengehaald, vielen er al snel een aantal speelsters weg in verband met blessures. Niet de minste blessures ook, vandaar dat er langdurig een oplossing betreft aanvulling gezocht moest worden.

Een gegronde en langdurige oplossing kwam er niet. Bijna iedere wedstrijd voelde als puzzelen en sprokkelen naar speelsters. Door het aanpassen van het spel en veel flexibiliteit van zowel de aanvullende speelsters, als de selectie van vrouwen 1, kwam de ploeg er toch lekker uit. Dit resulteerde in meedraaien in de top.

Doelpuntjes
De top behouden bleek tegen andere toppers uit de competitie lastig. Dit kwam niet door slecht spel, dit kwam zeker niet door de goede ‘gastspeelsters’, maar door een simpel element: Doelpuntjes maken. Naar mate het seizoen vorderde werd het aantal doelpunten steeds geringer. 

Met nog een laatste gelijkspel tegen Gilze. Waarin overigens wèl drie keer werd gescoord, leek het team nog niet te snappen dat het binnen deze wedstrijd erop of eronder was wanneer het ging over de nacompetitie. Met hakken over de sloot werd deze toch werkelijkheid.

Toen begon het te dagen. Na felle trainingen, nog eindeloos veel puzzelwerk en blessureleed gingen de dames de strijd aan met Eldenia. Na twee zwaarbevochten wedstrijden bleek het jonge team van deze tegenstander toch nog een maatje te groot. 

Onverdiend? Niet eerlijk? Ongelooflijk? Zo voelde het wel even afgelopen zondag. Ondanks alles waren ze er zo dichtbij en waar we het allemaal over eens kunnen zijn is dat, het na een aantal jaartjes in de tweede klasse, wel weer eens tijd is voor een promotiefeestje. Op naar volgend jaar, op naar de volgende weg richting een kampioenschap voor OJC Vrouwen 1. 

Vrouwen 2
Naast Vrouwen 1 was ons Vrouwen 2 ook actief in de tweede klasse dit seizoen. Dit ging tevens niet zonder slag of stoot, maar de dames zijn nog in de running voor behoud. De eerste ronde tegen vv Helden werd met winst afgesloten. Nu maken zij zich op voor de wedstrijden tegen: OVCS VR1.
23-05-2017

Vrouwen 1 seizoen 2016-2017

www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl
www.ojcrosmalen.nl

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven