Nieuwsarchief

Filter overzicht

Negen jeugdspelers OJC ROSMALEN naar BVO's

www.ojcrosmalen.nl
Dat onze vereniging een geliefd werkterrein is voor de vele scouts in het betaalde voetbal is genoegzaam bekend. Na afloop van het vorige seizoen zijn liefst negen jeugdspelers overgestapt naar FC Den Bosch en Vitesse. Afgelopen zondag namen we in de rust van de wedstrijd van het eerste elftal tegen UNA afscheid van de spelers.

Liefst zeven spelers maken de overstap naar FC Den Bosch. Nick de Groot wist na een jaar bij OJC in JO17-1 gevoetbald te hebben door FC Den Bosch teruggevraagd om bij onze buren in JO17 te komen voetballen. Jesse Kruisselbrink en Jens van de Weijenberg maken de overstap naar JO12, terwijl Mees van Aalst, Jan Beeks, Sam Bonnier en Lenn Oprins in de nieuwe JO10 gaan voetballen.  Ook bij Vitesse hebben ze twee jeugdspelers van OJC ROSMALEN ontdekt: Nadir Rhouat en Wassim Hsassa gaan komend seizoen in Arnhem bij JO10 spelen.

Alle spelers maken een mooie overstap naar een club, waar ze nog meer dan bij OJC kunnen voetballen. Als afscheid van OJC ROSMALEN, waren de spelers met hun ouders uitgenodigd voor het bijwonen van de eerste competitie wedstrijd van het eerste elftal tegen UNA. In de rust werden ze verrast met een jubileumboek en een CD met het clublied. Voorzitter Piet van der Plas wenste ze heel veel succes en vooral heel veel plezier bij hun nieuwe club.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven