Nieuwsarchief

Filter overzicht

Open Dag: informatief, vermakelijk & spannend

De Open Dag op zondag 30 augustus belooft een afwisselend karakter te krijgen. Nieuwe jeugdige leden en hun ouders/verzorgers worden geïnformeerd over OJC ROSMALEN, vermaakt met sport & spel en krijgen een spannende Topklasse competitiewedstrijd voorgeschoteld.

Maar zoals ieder jaar is de Open Dag natuurlijk ook bedoeld als start van het nieuwe voetbalseizoen waarbij OJC-ers elkaar na de vakanties weer ontmoeten, een balletje trappen (of getrapt zien worden)  en bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom: een dag die je niet mag missen!

Zoals gebruikelijk wordt de Open Dag benut om nieuwe (jonge) spelers en hun ouders kennis te laten maken met de vereniging. Vanaf 10:00 uur is iedereen van harte welkom op de hoofdtribune. Daar wordt door het hoofdbestuur en andere vrijwilligers informatie gegeven over onderwerpen als de vereniging, sportiviteit & respect en technische aangelegenheden. Rond 11:00 uur verspreiden de nieuwe jeugdige leden zich, onder leiding van de clustercoördinatoren, over het voetbalcomplex om nader geïnformeerd te worden en alvast een balletje te trappen of een spelletje te doen. Voor de ouders/verzorgers is er een 'guided tour' langs de kleedkamers, materiaalruimte, bestuurskamer, het sponsorhome en natuurlijk het bruisende hart van onze vereniging; de kantine.

Tijdens de Open Dag wordt er op (bijna) alle velden wel een (beker)wedstrijd gespeeld. Op ieder niveau en zowel heren- als damesteams treden aan. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd en er is speel- en springmateriaal en ander vertier aanwezig voor de kleintjes. Ook de sponsors geven acte de présence met stands en hun producten en diensten.

De dag belooft een spannende ontknoping te krijgen wanneer om 14:00 uur het eerste elftal van OJC ROSMALEN aantreedt voor haar tweedee competitiewedstrijd (en eerste thuisuel) van het nieuwe Topklasseseizoen tegen VVSB uit Noordwijkerhout. Voorafgaand aan deze wedstrijd zal het eerste elftal zich presenteren. Wees daar allen bij! Kortom, noteer 30 augustus met stip in de agenda en volg de verdere berichtgevingen op de (vernieuwde) site!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven