Nieuwsarchief

Filter overzicht

Nieuws van de kantinecommissie

www.ojcrosmalen.nl
Zoals jullie wellicht weten heeft de kantinecommissie onlangs een enquête opgesteld die leden de mogelijkheid gaf om verbeterpunten aan te geven m.b.t. tot inrichting en gebruik van de kantine. Hier is door 263 personen gehoor aan gegeven. Inmiddels hebben we de resultaten bekeken en grofweg zijn er de volgende punten waar we mee aan de slag gaan.

  • Opstopping bij koffiecorner en snackhoek op drukke momenten.
  • Inrichting en aankleding van de kantine.
  • Sfeerverhogende activiteiten en evenementen in de kantine.

Inmiddels wordt er al gewerkt aan een extra verkooppunt voor koffie/thee en allerlei broodjes bij de toegang naar het hoofdveld. Dit zou de drukte vooraan in de kantine moeten verlichten.

Met 10 leden is er 20 september een workshop gehouden o.l.v. Veronique Topper (Topper Interieurontwerp). De workshop is tot gestand gekomen in het kader van 'S-PORT Support. De daarbij aangesloten bedrijven, ook wel partners genoemd, bieden (gratis) ondersteuning aan sportverenigingen bij sportgerelateerde vraagstukken. Gedurende de avond is er besproken hoe we het interieur van de kantine kunnen verbeteren. De komende tijd gaat dit verder uitgewerkt worden en wordt er een voorstel aan de kantinecommissie gedaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven