Nieuwsarchief

Filter overzicht

't Vosje nieuwe jeugdpartner van OJC ROSMALEN

www.ojcrosmalen.nl
Met ingang van het seizoen 2017/2018 is 't Vosje Jeugdpartner van OJC ROSMALEN. Het contract, dat tijdens de Business League is ondertekend, betekent een intensievere relatie tussen 't Vosje en OJC ROSMALEN. In de loop der jaren heeft Eetpaleis 't Vosje veel betekend voor onze vereniging. OJC is erg blij dat 't Vosje nu de complete jeugdafdeling gaat ondersteunen.

Zo is 't Vosje al jaren bordsponsor, kledingsponsor en fervent deelnemer van de Business League OJC. Door de opvallende oranje shirts, de grote opkomst in de kantine en het gezellige personeelsteam zijn ze een onmisbare schakel voor ons bedrijventoernooi.

De motivatie van Peter Vos, eigenaar van 't Vosje, is om bij de dragen aan de talentenontwikkeling van de jeugdafdeling. Peter onderschrijft het belang van de jeugd voor een sportvereniging. Niet enkel voetbaltechnische ontwikkeling is daarbij leidend, zeker ook persoonlijke ontwikkeling van kinderen speelt een belangrijke rol. 

Met Eetpaleis 't Vosje Raadhuisstraat, Groote Wielen en 't Vosje De Driesprong zijn ze voor de Rosmalenaren in ons midden een bekend fenomeen. 't Vosje De Driesprong heeft onlangs een nieuw eetgedeelte erbij gemaakt en heeft  een nieuw Hapas concept ontwikkeld. Onder 't Vosje valt ook nog een modern en fris cateringbedrijf, genaamd Food on Wood. Tijdens de afsluiting van het seizoen heeft Food on Wood het buffet verzorgd voor de Business Vrienden, wat nadien veel positieve reactie opleverde. 

Ga snel weer eens langs voor wat lekkers bij één van de drie eetgelegenheden van 't Vosje, kijk voor meer informatie op www.eetpaleisvosje.nl of www.vosjededriesprong.nl.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven