Nieuwsarchief

Filter overzicht

Eerste Business Vrienden-activiteit weer succes

www.ojcrosmalen.nl
Afgelopen vrijdag stond de eerste activiteit van de Business Vrienden OJC op het programma. Met maar liefst 40 deelnemers ging onze Business Club op stap. Zij werden om 13.50 uur verwacht bij Restaurant Brasserie Bolwerk Sint Jan. Daar lagen twee boten klaar van de Stichting Kring Vrienden ’s-Hertogenbosch. De route voer de Business Vrienden door de Oude Haven langs de mooie vestingmuren.

De vooraf aangeschafte poncho’s kwamen al snel tevoorschijn. Van meet af aan begon het te regenen, al mocht dat de pret niet drukken. Ruim een uur duurde de interessante tocht, die ging over de historische verhalen rond de handelsroute van Den Bosch.

Als opwarmertje werd een kop koffie (en voor de die-hards een biertje) genuttigd in Restaurant Brasserie Bolwerk, waarna de dag gecontinueerd werd met een bezoek aan de stadsbrouwerij Kollenburg. Het vervolg was dat er, naar tevredenheid van de Business Vrienden, een biertje werd genuttigd in het aaneengelegen Café Bar le Duc.

De vrijmibo (vrijdagmiddagborrel) werd onderbroken toen de Business Vrienden OJC om 18.30 uur verwacht werden bij Restaurant Ome Bernard. Het volume en de gezelligheid werden er niet minder om, behalve toen de gerechten de revue passeerden. De leden die na dit heerlijke diner nog wilden naborrelen gingen naar Café Klassiek in de Korte Putstraat.

De conclusie die getrokken mag worden is dat het weer een zeer succesvolle activiteit was, die bewijst dat onze Business Club bruist. Nieuwe leden werden snel in de groep opgenomen en oude bekenden wisten elkaar makkelijk te vinden. Tussendoor werden de nodige contacten gelegd en gedane onderlinge zaken geëvalueerd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven