Nieuwsarchief

Filter overzicht

A.s. maandag start en finish Wielenloop bij OJC

www.ojcrosmalen.nl
Maandag 2 april, tweede paasdag, organiseert Sportservice Scholten met een enthousiaste groep van vrijwilligers voor de 7e maal Het Waare Huis Wielenloop. Dit hardloopevenement is opgezet om zoveel mogelijk mensen in alle leeftijdscategorieën op een gezellige en in een ongedwongen sfeer in beweging willen krijgen. Start en finish zijn bij het complex van OJC ROSMALEN.

De Wielenloop is een sportief evenement voor iedereen die van hardlopen en gezelligheid houdt. De hardloopwedstrijd is uitgegroeid tot een populair sportief evenement, waarbij wij jaarlijks rond de 500 enthousiaste hardlopers mogen begroeten.

Afstanden
Er zijn 4 afstanden waaruit de deelnemers kunnen kiezen. Voor de volwassenen is er een 5 en een 10 kilometer. Voor de kinderen is er de Hoffspoor Kidsrun, ze kunnen kiezen uit de 1 of 3,5 kilometer. Voor de kinderen start er om half 10 een warming up activiteit, en kunnen zij na afloop van de kidsrun allerlei activiteiten ondernemen. Zo is er een springkussen aanwezig en wordt er een kinderbootcamp georganiseerd. De kinderen worden opgevangen zodat de ouders hun afstand kunnen lopen!

Tijdsregistratie
Dit jaar wordt er wederom gebruik gemaakt van tijdsregistratie. Alle deelnemers aan de 5 en 10 kilometer krijgen een tag die ervoor zorgt dat de tijd wordt geregistreerd en achteraf kan worden bekeken. Via de website en app van hardloopuitslagen.nl kan de tijd inclusief finishfoto worden bekeken.

Inschrijven
Vindt u het leuk om mee te lopen, schrijf dan nu in via wielenloop.nl/inschrijven. Op de dag zelf inschrijven kan ook. De inschrijving sluit een kwartier voor aanvang van de loop dus zorg dat je op tijd bent!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven