Nieuwsarchief

Filter overzicht

Techniektraining Voetbal Academie Brabant

www.ojcrosmalen.nl
Op vrijdag 13 april start Voetbal Academie Brabant bij OJC ROSMALEN een cursus van 10 techniektrainingen. Deze trainingen vinden plaats op vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur. 

Voetbal Academie Brabant heeft een passie voor het opleiden van voetballers tot veelzijdige spelers. In cursussen van 10 opeenvolgende lessen bieden we jongens en meisjes van 5 t/m 16 jaar de mogelijkheid om zich te scholen tot een complete voetballer. Centraal staat de individuele voetballer die wij trainen onder leiding van professionele trainers volgens ons eigen ontwikkeld technisch leerplan. In dit leerplan zullen we iedere training het niveau verhogen waardoor uw kind iedere keer meer uitgedaagd zal worden. We gaan samen aan de slag om technieken aan te leren, te beheersen en uit te voeren.
 
Daarnaast bestaan wij in 2018 10 jaar en dit willen wij samen met jullie vieren. De laatste training van de voorjaarscursus zal een voetbalspektakel worden met alle deelnemers van onze locaties op zondag 1 juli in het RKC stadion te Waalwijk met uitreiking certificaat en verdere festiviteiten ter gelegenheid van het jubileum van Voetbal Academie Brabant.

Wanneer je inschrijft voor de voorjaarscursus noteren wij een uniek inschrijfnummer waarbij je kans maakt op schitterende prijzen die we bekend maken op de finale van de Brabantse Voetbaldagen die gehouden worden op zondag 21 oktober in het RKC stadion in Waalwijk. Hoofdprijs een waardebon voor een voetbalreis.

Inschrijven voor deze voorjaarscursus kan via onderstaande link:
Inschrijven techniektrainingen Voetbal Academie Brabant bij OJC ROSMALEN
 
Wanneer
De cursus wordt gehouden bij OJC op vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur.
Cursusdata najaar 2018: 13 en 20 april, 11, 18 en 25 mei, 1, 8, 15 en 22 juni, 1 juli.
 
Indien u met een compleet team wil inschrijven, neem dan telefonisch contact met ons op voor een aantrekkelijk voorstel.
Gemiste trainingen kunnen altijd ingehaald worden op een andere locatie.
 
Meer weten: 
Voetbal Academie Brabant
www.voetbalacademiebrabant.nl
info@voetbalacademiebrabant.nl
06 - 81 40 96 38
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven