Nieuwsarchief

Filter overzicht

Kantinepersoneel ziet streng toe op alcoholbeleid

www.ojcrosmalen.nl
Het kantinepersoneel heeft ook in het nieuwe seizoen weer veel zin om haar gasten te verwelkomen in onze kantine en ze te voorzien van een hapje en een drankje. Alcoholische drankjes zijn echter nog steeds niet bestemd voor gasten onder de 18 jaar en daar ziet het kantinepersoneel streng op toe.

Zij vragen bij twijfel naar je legitimatiebewijs, dus zorg er voor dat je die in dat geval kunt tonen. Er zijn helaas gasten die de wetgeving proberen te omzeilen, maar graag maken wij nogmaals duidelijk dat binnen OJC ROSMALEN op deze regel geen enkele uitzondering wordt gemaakt.

Als de regelgeving wordt overtreden wanneer als de vereniging gecontroleerd wordt, kost het de club een boete van 1.360 euro. Na twee overtredingen zijn we zelfs onze horecavergunning kwijt en kunnen we de kantine voorgoed sluiten. Daar zitten we als vereniging natuurlijk niet op te wachten. Langs deze weg vragen wij dus nogmaals aan degenen die nog geen 18 jaar zijn om geen alcoholische dranken te bestellen en te nuttigen. En ook oudere clubgenoten die onze minderjarige gasten aan een biertje helpen zijn strafbaar, dus laat dit alsjeblieft achterwege.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven