Update trainingsbroek vanuit kledingcommissie

07 april 2018 door Roel Stunnenberg
www.ojcrosmalen.nl
Sinds het begin van dit kalenderjaar zijn wij in gesprek met onze kledingleverancier hoe de klachten m.b.t. tot de trainingsbroeken (met name te strak om de kuiten) op te lossen. Inmiddels heeft door de kledingleverancier meting plaatsgevonden van geleverde trainingspakken, ter vergelijk met de pasmaten en de productienormen waarbinnen afgeweken mag worden. Er blijkt dat bij enkele leveringen de afwijking groter is dan wat de normen toestaan. Hiervoor is de leverancier ook bereid om ons daarin tegemoet te komen. Echter dit geldt niet voor alle broeken.

Tot nu toe zijn de gedane voorstellen niet in lijn met wat wij acceptabel vinden. Wij willen een oplossing die terug te vertalen is naar ieder individueel lid. Aangezien wij inmiddels in de tweede helft van het seizoen zijn, vinden wij een gedane oplossing voor het vervangen van broeken, die in aanmerking zouden komen voor vervanging geen optie meer. Waarom niet? Naast de enorme logistieke operatie om broeken per individu in te nemen en te registreren (het gaat om bijna 2000 stuks), is het nog maar de vraag welke broek volgens de richtlijnen van de leverancier vervangen zal worden. Dit gaat nog maanden duren.

Daarom hebben we aangestuurd op een compensatie voor de te bestellen nieuwe pakken voor het komende seizoen. Voor het trainingspak voor het komende seizoen zal een andere broek geleverd worden met een andere pasmaat en betere kwaliteit. Dit geldt voor alle leden. Deze broek is inmiddels door een aantal leden gepast met een positieve terugkoppeling. De nieuwe broek is €12,- duurder, maar wordt tegen dezelfde condities geleverd als dit jaar. De individuele bijdrage zal niet veranderen.

Wij snappen dat dit niet voor iedereen een passende oplossing is, maar we trachten met deze oplossing zoveel mogelijk leden tegemoet te komen.

Het hele proces inzake de bestelling, levering en uitgifte van de trainingspakken is een leerpunt voor de kledingcommissie. Dat zullen wij intern, in overleg met het bestuur evalueren. Voor het komende seizoen gaan we het in ieder geval - ook qua logistiek - anders doen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven