OJC start met Scoren voor de Clubactie!

04 april 2017 door Tom Stroosnijder
www.ojcrosmalen.nl
Op leuke en speelse wijze zamelen onze jeugdspelers deze maand met de 'scorekaarten' van de binnen onze club nieuwe Scoren voor de Club-actie geld in voor OJC ROSMALEN. De actie is zeer gemakkelijk en biedt met minimale inspanningen, maximale opbrengsten voor de vereniging. Tot ruim 86% van de opbrengsten gaat rechtstreeks naar de clubkas! Mede door deze actie willen we de faciliteiten voor het jeugdvoetbal verder verbeteren.

Hoe werkt het?
Op iedere scorekaart staan krasvakjes met daaronder een geldbedrag variërend van 1 tot 2,50 euro. Iedereen die een vakje open krast, betaalt aan de verkoper (een jeugdspeler van de teams onder 13, onder 11, onder 9 en onder 8) het bedrag dat tevoorschijn komt. Voor ieder open gekrast vakje ontvangt de donateur een vel met 8 kortingsbonnen voor diverse dagjes uit, zoals o.a. Madurodam, Indoor Skydive en Hellendoorn.

De actie start op 4 april en loopt tot en met 1 mei. Dus familieleden, vrienden, bekenden en allen die OJC ROSMALEN een warm hart toedragen, kras de vakjes open!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven