Trainingsmogelijkheid tot einde seizoen

13 april 2017 door Mark van der Donk
www.ojcrosmalen.nl
De laatste loodjes van het seizoen komen er alweer aan en met de nodige feestdagen en ongebruikelijke (voetbal)weken in het vooruitzicht willen we graag even duidelijkheid scheppen voor wat betreft de mogelijkheid tot trainen op onze velden.

  • Op Koningsdag (donderdag 27 april) kan er niet getraind worden, vrijdag 28 april weer wel.
  • Op donderdag 4 en vrijdag 5 mei kan er gewoon getraind worden. Wel verzoeken we iedereen om 4 mei om 20.00 uur een moment van stilte in acht te nemen i.v.m. Dodenherdenking.
  • Tijdens het Hemelvaartsweekend (donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 mei) vindt de Brabant Girls Cup plaats en kan er dus niet getraind of gevoetbald worden op onze velden.
  • Uiteraard gaan de trainingen ook op de maandag van Pasen (17 april) en Pinksteren (5 juni) niet door. Op de dinsdag daarna is dat dan weer wel mogelijk.
Er kan door alle teams tot het einde van de maand mei doorgetraind worden.

Let op: vanaf maandag 8 mei gaan de velden 3, 4, keepershoek en de (natuurgras) miniveldjes in onderhoud (weer bespeelbaar vanaf 14 augustus). Vanaf dan vinden alle op veld 3 geplande trainingen plaatsen op veld 8 en alle trainingen van veld 4 gaan naar veld 9.

Dringend verzoek om het (niet pas op de dag zelf) netjes door te geven aan beheerder@ojcrosmalen.nl als jullie trainingen laten vervallen, zodat de spullen niet voor niets klaargelegd worden en niet-gebruikte kunstgrasvelden door andere teams kunnen worden benut.

De jaarlijkse ouder-kind wedstrijden vinden plaats in de week van 12 juni. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven