Inschrijving Business League 2017 geopend

14 april 2017 door Rene Geerts
www.ojcrosmalen.nl
Vanaf donderdag 22 juni 2017 staat alweer de derde editie van de Business League OJC op het programma. Vier donderdagen lang wordt dan gestreden om de felbegeerde schaal van de Business League. OJC ROSMALEN daagt alle bedrijven in de regio uit om met het personeel of zakenrelaties deel te nemen aan dit leuke evenement. Er is enige haast gemoeid met inschrijven, want er zijn nog slechts 20 plaatsen beschikbaar.

De derde editie van de Business League OJC start dit jaar op donderdag 22 juni en eindigt op donderdag 13 juli. De Business League OJC is een zomeravond bedrijvencompetitie, waarbij voetballen met collega’s zorgt voor gezelligheid, sportiviteit en onderlinge samenhang. De wedstrijden vinden plaatst op een half veld, 7 tegen 7. Kortom, geschikt voor iedereen!

Om het ideale zomeravond gevoel te creëren wordt een buitenbar met terras opgesteld met goed uitzicht op de speelvelden. Zo kunnen de teams na inspanning lekker in de zomeravondzon genieten van een drankje. De evaluatie van de gespeelde wedstrijden mag daarbij zeker niet ontbreken, evenals de kennismaking met andere aanwezige bedrijven. Voor alle directeuren/besluitvormers en contactpersonen wordt een nader bekend te maken 'event' georganiseerd. 

De Business League OJC wordt feestelijk afgesloten tijdens de laatste speeldag op 13 juli, waarbij de finalerondes bepalen wie de winnaar wordt van de OJC Business-schaal. Deelname aan de bedrijvencompetitie bedraagt € 200,-. Inschrijven met uw bedrijfsteam doet u door een mail te sturen naar businessleague@ojcrosmalen.nl of door dit inschrijfformulier te downloaden. Wees snel want de inschrijvingen gaan snel. De volgorde van inschrijving is leidend. Zie hieronder de officiële uitnodiging!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven