Voorbeschouwing OJC ROSMALEN - HBS

20 april 2017 door Edwin Smolders
www.ojcrosmalen.nl
Zondagmiddag staat voor OJC ROSMALEN de één na laatste thuiswedstrijd van het voetbalseizoen 2016-2017 op het programma. Op zondag 14 mei sluit OJC deze voetbaljaargang af met een thuiswedstrijd tegen Be Quick 1887, maar eerst is nog HBS te gast op sportpark De Groote Wielen.

Eerder dit seizoen speelden beide ploegen een wedstrijd met twee totaal verschillende gezichten tegen elkaar. Op zondag 13 november 2016 was HBS voor rust heer en meester, maar bleef het ondanks legio mogelijkheden wonderwel bij slechts één Haagse treffer. Mike Tros wist uiteindelijk als enige, op uiterst fraaie wijze, het net te vinden. Na rust een totaal ander spelbeeld. OJC nam het heft in handen en kreeg uiteindelijk twintig minuten voor tijd via Furkan Alakmak loon naar werken. HBS was de laatste tien minuten door een rode kaart voor Sami Aoulad Said gedevalueerd tot tien man, maar hield ondanks aandringen van de bezoekers één punt op het sfeervolle Craeyenhout. Lars Corten maakte die middag als invaller zijn competitiedebuut in het vlaggenschip van OJC ROSMALEN.

OJC en HBS staan vanmiddag voor de zesde keer in competitieverband tegenover elkaar. OJC wist twee voorgaande ontmoetingen te winnen, HBS één en twee keer werd het gelijk. De voorgaande vijf duels waren goed voor een gemiddelde van bijna vier doelpunten per wedstrijd. Die wetenschap en het feit dat beide ploegen gezien de stand vrijuit kunnen voetballen maakt er op voorhand een leuke voetbalmiddag van.

Na vandaag staan er voor OJC ROSMALEN nog twee opeenvolgende bezoekjes aan Utrecht op het programma. Volgende week zondag speelt OJC, op de dag die ooit Koninginnedag was, een uitwedstrijd tegen USV Hercules. Een week later mag het keurkorps van David en David opnieuw afreizen naar de Domstad, maar dan zal de halte het sportpark van Magreb ’90 zijn. Op zondag 14 mei sluit OJC het seizoen af met de thuiswedstrijd tegen Be Quick 1887.

Aan OJC ROSMALEN de uitdaging om de laatste vier wedstrijden zijn supporters te vermaken en alvast aan klantenbinding te doen richting het nieuwe voetbalseizoen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven