Brabant Girls Cup en BGC Party in aantocht!

17 mei 2017 door Sally-Ann van Nuland
www.ojcrosmalen.nl
Druk, druk, druk. Dat is de Brabant Girls Cup-commissie de afgelopen dagen geweest en dit zullen zij de komende dagen nog wel eventjes blijven. Het Internationale voetbalweekend voor meiden en vrouwen komt er namelijk alweer aan. 25, 26 en 27 mei zijn honderden meiden en vrouwen te gast bij OJC ROSMALEN. Ben jij er ook bij?

Kom dat zien, kom dat zien
Naast voetballen is er, zoals bij iedere editie, nog veel meer te beleven. Zo is er een markt opgezet met heel veel verschillende producten; mode, snoepgoed, sieraden, sportspullen enzovoorts. Dit is niet alleen voor de deelneemsters leuk, maar ook de supporters zijn meer dan welkom.

BGC Party
Verder mag een element niet ontbreken. De Brabant Girls Cup feestavond! Op vrijdagavond vanaf 20.30 uur) zijn op sportpark De Groote Wielen niet alleen alle speelsters welkom, maar ook alle jeugdleden van OJC.

Kaartverkoop vind je op de dagen van het toernooi en bij aanvang van de BGC Party. Op de feestavond dienen onze jeugdleden een geldig kaartje en het OJC-ledenpasje te kunnen laten zien. Prijs: 5€ voor één kaartje met een gratis consumptie.

Wil je meer weten over de Brabant Girls Cup kijk dan op www.brabantgirlscup.eu. Tot ziens op 25, 26 en 27 mei 2017!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven