Carl van der Plas kandidaat bestuurslid

17 mei 2017 door Piet van der Plas
www.ojcrosmalen.nl
Het bestuur heeft Carl van der Plas bereid gevonden zich beschikbaar te stellen als bestuurslid van OJC ROSMALEN. Carl is al jarenlang actief binnen de club. Van zijn 17e tot 32e heeft hij meer dan 350 wedstrijden gespeeld in het eerste elftal en Carl maakte deel uit van de kampioensteams in de jaren negentig. Op dit moment voetbalt hij bij OJC 8, is hij trainer van JO15-3 en bestuurslid van de stichting Topvoetbal OJC ROSMALEN.

Vanuit deze functie is hij al veelvuldig betrokken bij de ontwikkeling van het prestatievoetbal van de vereniging in het algemeen en van het eerste elftal in het bijzonder. Het is de bedoeling dat Carl de portefeuille Technische Zaken in het bestuur op zich gaat nemen. Hij zal zich de komende periode inwerken en bij de ALV in het najaar worden voorgesteld als kandidaat bestuurslid. 

Introductie door Carl
Voor de mensen die mij nog niet kennen, mijn naam is Carl van der Plas en ik ben 47 jaar en al bijna 40 jaar lid van deze mooie voetbalclub. Ik heb in deze 40 jaar op voetbalgebied alle facetten van elftallen kunnen ervaren. Vanuit niet-prestatieve elftallen doorgestroomd naar selectieteams en daarna op 17-jarige leeftijd mijn debuut mogen maken in het mooie rood-zwart van OJC ROSMALEN 1. Op mijn 32e heb ik afscheid genomen van het 1e en na een aantal jaren een mentor-rol in OJC 2 te hebben gehad, ben voetbal ik nu met vrienden en oud-selectiespelers in OJC ROSMALEN 8.

De afgelopen 10 jaar ben ik ook trainer/leider geweest van zowel selectieteams als niet-selectieteams. Met deze achtergrond en mijn enthousiasme voor OJC ROSMALEN hoop ik van meerwaarde voor de club te zijn en een brug te kunnen slaan tussen selectieteams/-trainers en de breedtesport van onze vereniging.

Ik ben al jaren gelukkig getrouwd en heb een zoon die ook in het rood-zwart voetbalt. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de automotive branche bij Valeo Service en Sales/Marketing verantwoordelijk voor het Retail kanaal in Benelux en Scandinavia.


Vacature
Door deze kandidaatstelling ontstaat er een vacature voor bestuurslid van de stichting Topvoetbal OJC ROSMALEN. Kandidaten hiervoor kunnen zich melden bij Jan van Beekveld of Bernard Brouwer, respectievelijk voorzitter en penningmeester van de stichting Topvoetbal. Kandidaten dienen affiniteit te hebben met prestatievoetbal en bij voorkeur op hoog niveau gevoetbald te hebben. Het is een pré als je in het verleden als selectiespeler actief bent geweest bij OJC ROSMALEN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven