Alle OJC'ers in hetzelfde trainingspak

02 juli 2017 door Piet van der Plas
www.ojcrosmalen.nl

De aanwezige leden hebben tijdens de ledenvergadering op 6 juni besloten dat voor leden die bij teams in de KNVB-competitie spelen, collectief een trainingspak wordt aangeschaft. Een dezer dagen krijgen alle leden via email een meer gedetailleerd bericht over de vragen en antwoorden die kunnen leven en over de wijze van passen en leveren van de trainingspakken. In dit bericht wordt een korte beschrijving gegeven.


OJC ROSMALEN heeft een nieuwe kledingsponsor. Via de leverancier kan OJC ROSMALEN ook voordelig trainingspakken van het merk Patrick aanschaffen. In de algemene ledenvergadering op 6 juni hebben de aanwezige leden besloten om vanaf komend seizoen voor de meeste leden een trainingspak aan te schaffen.

 

Alle spelers die spelen bij JO8 tot en met JO19 en MO8 tot en met MO19 krijgen voortaan voor de prijs van 24 euro ieder komend seizoen een trainingspak.

 

Voor de seniorenteams (mannen en vrouwen) geldt dat ze elke twee jaar een nieuw trainingspak krijgen. Vrijwilligers en andere leden (30+, 35+, 55+, miniteams, peuters en kleuters) worden ook in staat gesteld om een trainingspak te bestellen tegen dezelfde gunstige prijs.

Om te kunnen realiseren dat ieder team - met eventueel de staf - aan het begin van het seizoen in het nieuwe trainingspak loopt, is de kledingcommissie op de volgende momenten aanwezig op het sportpark voor het passen van de juiste maten van de trainingspakken:

 
  • Zaterdag 8 en 15 juli tussen 10.00 en 12.00 uur.
  • In de eerste twee weken dat de trainingen worden gegeven (voor de meeste teams vanaf 28 augustus) zal de kledingcommissie op maandag, woensdag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur aanwezig zijn.
  • Extra pasochtend op zaterdag 2 september van 10.00 tot 12.00 uur.


In de eerste twee weken dat de trainingen worden gegeven (voor de meeste teams vanaf 28 augustus) zal de kledingcommissie op maandag, woensdag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur aanwezig zijn. Wil je daar gebruik van maken, dan dien je je vooraf aan te melden via kledingcommissie@ojcrosmalen.nl. De kledingcommissie stuurt n.a.v. je mail je een antwoord wanneer je team kan komen passen.

Aan de leden zijn de regels voor het passen en leveren van de trainingspakken gestuurd. Er dient per team, samen met de leider, te worden gepast. Wij verwachten dat alle teams uiterlijk midden september gepast hebben, waarbij wij er alles aan doen om uiterlijk eind oktober de gehele vereniging in hetzelfde trainingspak te zien.
 

v.v. OJC ROSMALEN
Bestuur en kledingcommissie


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven