Aanpassing speeltijden op zaterdag

12 juli 2017 door Tom Stroosnijder
www.ojcrosmalen.nl
Het is ieder jaar weer een puzzel om het wedstrijdschema voor het nieuwe seizoen te maken met de speeltijden voor alle teams. Met name op zaterdag hebben we een drukke bezetting van het complex. Ook komend seizoen hebben we weer meer teams die namens OJC uitkomen in de competitie.

De verwachting is dat dit aantal teams (vooral door verdere nieuwbouw in de Groote Wielen) de komende jaren zal groeien. Het invoeren van een ledenstop en/of wachtlijst is het laatste wat we willen, omdat we van mening zijn dat ieder kind moet kunnen voetballen in de wijk waar hij of zij woont. Op dit moment lopen er gesprekken met de gemeente over de aanleg van een 10e veld, zoals jullie eerder al in de media hebben kunnen vernemen. In ieder geval tot dat het 10e veld aangelegd is hebben we een oplossing moeten zoeken voor het capaciteitsprobleem, met name op de zaterdag.

Eén van de maatregelen is dat FC Den Bosch komend seizoen niet meer bij ons voetbalt op zaterdagen. Daarnaast hebben we samen met de vrijwilligers van de Servicedesk (wedstrijdsecretariaat) alle mogelijkheden onderzocht en zijn tot de volgende conclusie gekomen:
  • Vanaf komend seizoen zullen er op zaterdag wedstrijden gepland worden om 16.45 uur. Dit geldt voor de teams Onder 19 en Onder 17, voor zowel jongens als meisjes. De wedstrijden om 16.45 uur zullen gelijkmatig per toerbeurt over de betreffende teams verdeeld worden.
  • Daarnaast hebben we het vroege aanvangstijdstip van 8.30 uur besproken en besloten dit weer naar 9.00 uur te verplaatsen. De eerste wedstrijden op zaterdag zullen dus weer om 9.00 uur i.p.v. 8.30 uur gaan starten.
Uiteraard zullen wij de bijbehorende organisatorische wijzigingen zorgvuldig afstemmen met betrokkenen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven