Fysio Scholten winnaar Business League 2017

17 juli 2017 door Rene Geerts
www.ojcrosmalen.nl
De derde editie van de Business League OJC is afgelopen donderdag gewonnen door Fysio- en Manuele therapie Scholten. In de bloedstollende finale werd afgerekend met Senders Advies/Raadhuys Makelaars/Korthals Service. Het werd 1-0. De derde editie van de Business League had een deelnemersveld van maar liefst 30 bedrijven. Het waren dan ook vier zeer gezellige en sportieve donderdagen op en naast het veld.

Naast de 30 deelnemende bedrijven kende de Business League nog een primeur: het wist in Business Health Support een hoofdsponsor te strikken. Business Health Support richt zich op de optimale inzetbaarheid van werknemers met als doel bedrijven gezond te maken/houden.

De Business League OJC kende dit jaar acht debutanten. Dat waren: Amacom The Amazing Company, Artishock Marketing & Events, Eetcafé De Prins, Hoffspoor Notarissen, Noordhoek Den Bosch, Senders Advies/Raadhuys Makelaars/Korthals Service, Studentenbureau en Trapwerk. Titelverdediger RMS Europe eindigde op een 13de plaats.

Dat de Business League bedrijvigheid, sportiviteit en gezelligheid bij elkaar laat komen werd gedurende de vier donderdagen meer dan bevestigd. De kantine was iedere speeldag goed gevuld met als kers op de taart de feestavond. De deelnemers en bezoekers konden onder het genot van een natje en een droogje de draaikunsten van DJ Bas Steenbekkers aanschouwen.

Het was weer een zeer geslaagde editie van de Business League OJC. Dank gaat uit naar alle vrijwilligers die aan dit mooie evenement hebben meegeholpen, naar de scheidsrechters, kantinepersoneel en naar alle deelnemers. De organisatie ziet iedereen volgend jaar dan ook graag terug.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven