OJC vindt in HIT profit nieuwe topsponsor

04 augustus 2017 door Rene Geerts
www.ojcrosmalen.nl
OJC ROSMALEN is verheugd te mogen vermelden dat het met HIT Profit een nieuwe topsponsor heeft weten te strikken. Tijdens de gesprekken met HIT Sports-directeur Marcel van de Rande werd snel duidelijk dat beide partijen veel voor elkaar kunnen betekenen. De ondertekening van het contract vond plaats tijdens de Business League OJC. Het sponsorship met HIT Profit is gericht op drie pijlers, namelijk: ondersteuning van de jeugd, aanspreken van het OJC-netwerk en het realiseren van besparingen. De opvallende boarding kan u niet ontgaan rondom ons hoofdveld.

HIT Profit, dat gevestigd is in Oisterwijk, zet zich in voor ondernemend Nederland bij het maken van complexe afspraken over facilitaire zaken. Daarbij richt het zich op drie diensten: energie, verzekeringen en telecom. Doordat het inkoopteam constant de markten monitort, is HIT Profit constant up-to-date. De tijd en kosten die een ondernemer hierop bespaart kan direct geïnvesteerd worden in de onderneming.

Marcel van de Rande: "Na sponsorships met BVO’s als RKC en Willem ΙΙ zien wij ook de kracht in van professionele amateurverenigingen als OJC ROSMALEN. Naast de professionele organisatie spreekt het sterke lokale en regionale karakter ons erg aan. Niet enkel qua bedrijvennetwerk maar ook omwille de uitstraling. Daarnaast willen wij als HIT Profit bijdragen aan het upgraden van de totale breedte van de jeugdopleiding. Wij onderstrepen het belang van de jeugd en willen maatschappelijk ons steentje hierin bijdragen. Wij zijn heel trots dat we ons voor 3 jaar aan deze mooie club kunnen verbinden.HIT Profit wordt lid van de Business Vrienden en zal tevens als jeugdsponsor fungeren. HIT Profit helpt daarnaast met het ontwikkelen van de zakelijke mogelijkheden bij OJC. Zo zal er een app komen (OJC Connect) waarin Business Vrienden elkaar beter kunnen vinden en bedienen. Uiteindelijk is het plan om deze app ook op bredere vlakken in te zetten.

Kijk voor meer informatie over besparingen voor uw onderneming op de website van HIT Profit: www.hitprofit.nl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
Terug naar boven